vrijdag 3 februari 2017

Douglas onbehandeld

Reserveer online, laagste prijzen. Lees hier informatie hoe je douglas hout moet behandelen. We hebben unieke producten die hout waterdicht afsluiten. Mooie partij douglas zweeds rabat onbehandeld ! Ideaal voor het bekleden van schutting, schuur, veranda en gevel.


Kijk ook op onze site voor meer.

Het is als tuinhout goed te bewerken, stabiel en werkt nauwelijks. Bekijk en bestel snel in onze webshop! Op deze pagina geven wij de meest voorkomende alternatieven van onbehandeld hout en de meest voorkomende methodes om hout te behandelen. Maak van deze extra brede 1mm Zweeds rabat planken een geheel gesloten schutting of achterwand van uw. Lariks regels kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als ligger voor een afdak.


Voor een overspanning van 3m kan 5×gebruikt. Veranda bouwen van douglas hout. Dan blijft onbehandeld douglas nog langer goed in de buitenlucht.


Als u douglas hout onbehandeld wilt laten, vanwege de prachtige uitstraling van het hout,.

Bepaalde douglas hout kunnen wij gedroogd en geschaafd leveren in verschillende maten, ook groen geïmpregneerd. Online houthandel met verzending door heel Nederland. Houtproducten, Tuinhout, Plaatmateriaal, Bouwmaterialen, Deuren, Groot in Hout en Service!


Deze houtsoort kan in onbehandelde vorm worden. Na droging van het hout wordt Lariks steeds harder. Onbehandeld heeft het een levensduur van circa – jaar. Mits deze houtsoorten niet in een constant vochtige omgeving worden gebruikt is het onbehandeld erg duurzaam. Lariks en douglas zijn niet geschikt om onbehandeld in.


Niet alle maten en lengten zijn voorradig. Er kan dan enige levertijd nodig zijn. Buiten kan douglas en lariks zelfs onbehandeld blijven. Grotere aantallen bestellen?


Neem dan gerust contact met ons op voor een eventuele speciale prijs. Een van de hardste Europese. Vers gezaag A-Kwaliteit en Kernvrij.


Let op, vanaf onderkant tot net boven de grond behandelen met zwarte teer voor. Toe te passen als fijnbezaagde plank voor diverse timmerwerk. Douglas zweeds rabat onbehandeld !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts