maandag 5 november 2018

Losefix

Ook lost het hardnekkig vuil en vlekken op zoals oliën. Azule Losefix is een Reinigingsmiddel van Designtegels. Het gebruiksklare reinigingsmiddel met een uitgebalanceerde combinatie van actieve oplos- en reinigingscomponenten. HMK R1Losefix -wateroplosbaar- blik ltr.


Verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige. Technische Informatie Art.

Was- en olieverwijderaar voor keramiek en natuursteen. Maakt verontreinigingen los en. Lösefix: Voor het verwijderen van zware vervuiling Lösefix verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten. Een speciaalreiniger voor het verwijderen van impregneringen, lijm, oude waslagen. HMK RLõsefix is uitstekend geschikt voor het oplossen en.


LITHOFIN Lösefix verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten en siliconeresten. Stonecenter biedt u allerlei soorten onderhoudsmiddelen voor natuursteen en keramiek producten aan. Sorry, er gaat helaas iets fout.

Telefonisch bereikbaar: ma. Het verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten en siliconeresten. Lithofin Losefix is een was- en olieverwijderaar.


Ook voor gepolijst marmer Bevat oplosmiddelen. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Oude of vervuilde cementtegels weer als nieuw krijgen?


Azule heeft de beste behandelproducten om cementtegels te ontdoen van vuil, vet, verf, lijm en oude. HMK S2- Kleurverdiepende impregneer liter koop je bij Care4Floor √ Scherp geprijsd √ Voor 12:bestel volgende werkdag bezorgd √ Gratis Retourneren. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen.


Bekijk ons ruime assortiment onderhoudsproducten voor natuursteen en keramiek op de website. Dan zit u bij Natuursteenwijzer goed! Waarom mooi makkelijk bij TSshoppen? Er zijn veel redenen waarom anderen voor TShebben gekozen. Hieronder vind je er een paar.


Moeller losefix zonder tri liter kopen? Probeert u eens Losefix , voor het zware schoonmaakwerk. Probeer het middel wel altijd eerst op een kleine plek uit, buiten het zicht,.

De verontreinigingen worden. Beschikbaarheid: in voorraad. MARMER Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhouden zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. Cementsluier kan men verwijderen met mits. Online bestellen van Tuin en Terras producten.


Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts