donderdag 18 april 2019

Audio inkorten

VLC Media Player Audio en Video inkorten. Soms kan het nuttig zijn om audio - of videobestanden met enkele seconden in te. Audio Trimmer is een eenvoudige online tool waarmee u uw audio bestanden gemakkelijk kunt knippen.


Ik heb dus een liedje gedownload van en zou er graag een stuk uit willen knippen (korter maken dus) zodat ik dat als ringtone kan gebruiken. Overzicht van gratis te downloaden audio bewerkingssoftware. Speel de audio opnieuw af of sleep de schuifregelaar naar het gewenste eindpunt, druk dan op dezelfde rode knop om de duur te bevestigen.

Muziektracks inkorten met QuickTime X. Het audio bestand wordt nu geanalyseerd en met behulp van het gele frame kan je het gewenste. Apowersoft Gratis Online Audio Editor biedt een snelle wijze om geluidsbestanden te knippen, samen te voegen, splitsen en mixen. Met enkele klikken kunt u effecten.


Ik wil een bestan een live-set, branden op cd maar het bestand duurt circa 6min te lang. Kan ik op een eenvoudige manier het bestand inkorten tot 79min? Knip zelf een stukje uit uw filmpje aan de hand van dit artikel.


Of u wilt een ringtone te maken van een WAV-bestand of wil je gewoon verwijderen van dode ruimte aan het begin of einde van het, zult u geen eerdere audio - editing.

Ik heb een losse video-fragment en een losse audio -fragment van en dezelfde aflevering van een tekenfilm serie (Transformers). Beide fragmenten komen van. Hoi Marc, Jouw luisterruimte is toch ook niet 1 symmetrisch. Gewoon inkorten die kabels dus.


Het vervangen van de kabels in jouw speakers KAN een verbetering. Nu krijg ik een melding dat hij niet gesynchroniseerd wordt omdat hij te lang. Download een audio editor.


Gratis open source software zoals Audacity is een goede keuze voor dit voorbeeld. Ook kunt u de fade te gebruiken in en fade-out -functie op uw audio clip aan het begin en einde aan een schoner of meer professionele circuit te creëren. Hoe kunt u online gratis mp3-bestanden aanmaken en bewerken? Het aantal audio -formaten dat Wavepad ondersteund is enorm (en niet meer alleen mpen wav zoals vroeger). Knippen, kopiëren en plakken.


Zoals men vroeger deed met een geluidsban kan men nu ook doen met data in computers: knippen, kopiëren en plakken. Als u de videoclips hebt gezien, hebt u wellicht gemerkt dat u aan het begin en het eind van elke clip met de camera hebt bewogen, of dat u er een stuk. QuickTime Player (versie 10) gebruiken om audio - en videobestanden op een Mac af te spelen, op te nemen, te wijzigen en te delen.


Controleer de snelheid van de video en de audio. Verander de stem voor de lol. Voeg geanimeerde titels toe met ingebouwde tekst effecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts