dinsdag 22 oktober 2019

Groendak detail

Groendaktotaal voor als u uw Groendak Snel en Eenvoudig wil laten aanleggen. Binnen dag uw Offerte geleverd. Benieuwd naar de Mogelijkheden? Zie direct de mogelijkheden.


Home Details lagenopbouw sedumdak. De detail opbouw van de verschillende lagen in een groendak of sedumdak wordt kort en bondig weergegeven in een aantal.

Een dakbegroeiing is voor iedereen, particulieren, bedrijfsgebouwen. B ent u op zoek naar een expert voor de aanleg van een groendak , sedumdak of daktuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 3succesvol aangelegde. Profiteer van de vele voordelen van een groendak en lever een bijdrage aan het milieu.


In dit artikel ontdek je de soorten groendaken, hoe ze opgebouwd worden en wat hun voor- en nadelen zijn. Een groendak geeft de uitstraling van een tuin op uw dak. Bekijk hier de kosten voor uw zelf te plaatsen groendak.

Sedum cassettes, of opbouw systeem. Greentop biedt verschillende types groendaken: extensief groendak , biodiversiteitsdak, groentedak of zelfs groendak in combinatie met zonnepanelen. Lees hier meer over de voordelen, prijs en opbouw van groendaken.


Mostert De Winter is pionier en trendsetter als het gaat om maatwerkoplossingen van groene daken, daktuinen en lichtgewicht vegetatiedaken van Xeroflor. Wat zijn de voordelen en de nadelen. Het verfraait uw dak en zorgt voor minder COuitstoot. Laat je inspireren door de vele voorbeelden!


De milieuvriendelijke groendaken zijn daken die isolerend en geluidsdempend werken. Een sedumdak op uw dak draagt bij het isoleren van het plat dak en heeft een positieve groene bijdrage op het platdak. Ons ‘all-in-one’-concept brengt alle lagen voor een groendak samen in één hoogwaardig product.


Dit zorgt voor aanzienlijk minder aanlegwerk op het dak. Verzamelnaam voor sedum-, mos-, gras- en kruidendaken. Floradak Groendak is een 3-lagig sedum groendaksysteem dat door de unieke opbouw een perfecte waterhuishouding, drainage en isolatie kan garanderen. Geniet van uw groendak , maar vergeet toch ook vooral het onderhoud niet. Achterstallig onderhoud kan tot onverwachte en ongewenste problemen leiden, hoe deskundig of.


Groendakshop, alles voor groendaken, Groendak doe het zelf pakketten, profielen, doeken en sedum matten en beplanting. Wij komen ter plaatse kijken of uw dak geschikt is voor het aanleggen van een groendak. We meten alles tot in detail op en maken een aangepaste offerte.

Klimaatverandering in stedelijke gebieden vraagt om een slimme inrichting van de stad. Groen is een van de belangrijkste oplossingen voor extreme. Doordat we vele honderdduizenden mgroendak gerealiseerd hebben, zijn we goed op de hoogte van de speciale bouwkundige eisen die worden gesteld. Goedkope en kwalitatieve groendak pakketten voor zelfplaatsers in België en Nederland.


Maak een keuze uit één van onze kant en klaargemaakte doe-het-zelf-paketten. Elke Vlaamse gemeente geeft een groendak premie. Hier een overzicht van hoeveel groendak subsidies je krijgt in jou gemeente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts