donderdag 29 januari 2015

Ijzeren ramen

Vind ijzeren ramen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Klik op de foto voor een overzicht van alle onbehandelde of behandelde ramen : ONBEHANDELD BEHANDELD Goedkopestalramen. Stalen ramen heb je voor je leven! Diensten VSO Bart Verstraete.


U kunt bij ons terecht voor de realisatie van: Glazen prieel.

Beoordelingscriteria Uitgangspunt. In geval van herstel of vervanging zijn. Stel deze twee ramen zijn ieder meter breed en meter hoog en hebben een totale oppervlakte van m².


Gersjes Gietijzeren Ramen BV. Onze deuren en ramen zijn in verschillende uitvoeringen en maten te bestellen, geheel naar eigen wens. Stinal worden alle stalen ramen en deuren op maat vervaardigd in eigen atelier. Bouwsmeedwerken Alain Mattelé maakt alle mogelijke stalen ramen voor binnen en buiten.


Wij vervaardigen ook grote uitstalramen, voor winkels. Met smeedijzeren ramen haal je een maximale hoeveelheid natuurlijk licht in huis, dankzij de erg fijne profielen.

Een ander voordeel is dat ze naadloos bij elke stijl. Prachtig eiken raam met ge-etste afbeelding van sierlijke bloemen en vogels. Ons metaalwerk wordt geproduceerd met de nodige aandacht voor materiaal, authenticiteit, detail en voldoet aan de hedendaagse normen. Prachtig oud schuifraam inclusief kozijn met glas in lood en ijzeren roedeverdeling. Daarna kan men pas een beeld krijgen van de werkelijke schade.


Betrouwbare stalen ramen of stalen deuren, wie wil ze niet Maak hier uw keuze uit het rijke gamma metaalschrijnwerk dat Van Der Meirsch u aanbiedt! Meer ideeën over Ramen , Schuifdeuren en Ijzeren deuren. De pure eenvoud van stalen ramen is in! Opvallend is dat ze zowel hun weg vinden naar landelijke woningen als naar design woningen.


Een stalen binnendeur met glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Vanaf ten minste de achttiende eeuw wordt er gietijzer ge-bruikt voor het vervaardigen van ramen. De stalen ramen zorgen voor een prachtig en onbelemmerd uitzicht. Ook benieuwd wat voor raam bij u zou passen? Vervaecke metaalwerken Anzegem, specialist in metalen ramen en deuren, ambachtelijk smeedwerk, trappen, trapleuningen en balustrades in inox, ijzer of aluminium.


Ontdek het bij Exclusive Steel! Dat product van Soudal is de standaard overschilderbare glaskit waar glas in houten ramen mee wordt gekit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts