woensdag 22 juni 2016

Joris steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Steigerhout bestel je in onze webshop. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van de nieuwste meubels, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen. Welkom op de site van MadeByJoris, hét adres voor uw steigerhouten meubelen!


Wilt u al een tijdje dat ene meubelstuk dat u ergens heeft gezien?

Wastafelmeubel Joris van steigerdelen. Meubel van steigerhout met lades en legplanken voor handdoeken etc. Half hoogslaper steigerhout bed joris dit prachtige bed is voor kleine kamers een super handige oplossing. Onder deze half-hoogslaper.


Deze strakke steigerhouten multi functionele kast, is zeer geschikt als tv-, stereomeubel. De steigerhouten kast is voorzien van een ruim open vak over. De kledingkast Joris is een robuuste kast met deuren.


Deze trendy kledingkast heeft grote deuren met daarachter legplanken voor het opbergen van uw kleren.

Een salontafel moet mooi zijn, maar ook praktisch. Nieuw steigerhouten tafelblad rond 60mm dik. Omschrijving Het tafelblad is gemaakt van nieuwe steigerplanken van totaal 60mm dik. In de keuzemodule kan de gewenste.


Passend gemaakt om een bestaand muurtje heen van oud steigerhout , geschuurd. Met bijzettafeltjes op wielen. In diverse merken verkrijgbaar! TV-Meubel Joris oud steigerhout Afmetingen: Breedte 130cm x diepte 45cm x hoogte 54cm ( laden ) - € 4900. Wie dacht dat het een tijdelijke trend zou zijn had het mis.


Meubels gemaakt van steigerhout zijn al een aantal jaar hot. Banken, kasten, bedden en zelfs kattenbakken. Industriele steigerbuis banken voor de laagste prijs. Ook de kussens maken en leveren wij voor u! Ook voor andere steigerbuis meubelen bent u op het juiste adres. Stoer kaartje voor jongen met stempels, sterren, houten hart en etiket.


Originele geboortekaartjes zelf maken bij JilleJille. Ik heb in mijn tuin een hele mooie hoekbank van steigerhout.

Er zijn veel mensen die hier niet van houden, maar ik vind dit. Naast het werken met steigerhout gebruikt Jorwood verschillende houtsoorten voor maatwerk en diverse. Alle rechten voorbehouden! Deze steigerhouten salontafel is geschikt voor binnen en buiten.


De kloostertafel is voorzien van een steigerhouten rechthoekig blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts