donderdag 30 april 2015

Ophoogzand prijs

Hoge kwaliteit zand en grind voor de bouwindustrie! Ruime keuze tuinartikelen online. Ophoogzand bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Goedkoop ophoogzand kopen met snelle levering door heel NL!


De toepassingen van ophoogzand zijn onder andere het ophogen van de tuin, het aanvullen van oppervlakten of kuilen en het dichten van een vijver.

Levering door heel Nederland mogelijk binnen werkdag! De eigenschappen van ophoogzand bepalen de prijs. Wij leveren zand met de juiste eigenschappen.


Bereken uw prijs voor ophoogzand met uw postcode. In big bag als losgestort binnen 24u geleverd door heel Nederland. Dit is exclusief de transportkosten. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites gebruikt kunnen.

Straatzand bestellen voor een lage prijs. Hieronder ziet u verschillende catergorie knoppen. Nu tot 10m direct online bestellen. Voor groter hoeveelheden kunnen wij voor u een speciale prijs maken. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Utrecht Bent u in utrecht op zoek naar tuinmaterialen van de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs ? Na ophoogzand gebruikt u Metselzand of. Dan bent u bij van Tilburg aan het juiste adres. Herkomst: Uit de Noordzee. Prijs : m3: € 100: Big bag van een halve m3: € 250: Big bag van één m3: € 300: Zak van 20.


Minder dan €20(5) €- €50(2). Decor speelzand voor zandbak 25kg. Groot aanbod tuinartikelen online!


Ook deze prijzen zijn niet hoog, zo is de ophoogzand prijs inclusief bezorgen zeer aantrekkelijk voor u als klant. Stopzan of te wel straatzan is zand uit dynamische wingebieden. Toepassing onderbaan voor bestrating.


Dit zand met dichte structuur biedt draagvermogen. Andere benamingen voor ophoogzand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts