woensdag 25 november 2015

Jorg tafels

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Woondesign om van te smullen. Tafels , bij OTTO te bestellen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van de nieuwste meubels, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.


Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Mooie rustiek eiken eettafels in diverse stijlen. Zowel landelijke tafels als industriele eettafels, geheel op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.


Steigerhouten tafels geven extra karakter aan je woonkamer, eetkamer of keuken. Alle tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout. De mogelijkheden voor jouw. Vanaf nu verkrijgbaar losse tafelbladen in elke gewenste maat los te bestellen bij JORG.


Mix en match je eigen tafel samen, kies bij de losse tafel onderstellen jou. Nieuw bij JORG ’S Houten Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen met de hand gelaste tafelpoten voor binnen en buiten. Alle advertenties van JORG Bv, Naarden op Marktplaats. Bekijk het aanbod van JORG Bv en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!


Jorg heeft naast tafels nog tig andere meubelen die hij verkoopt, zelfs hondenmanden! Ik vind de gele, sloophouten tafel trouwens ook erg gaaf,. Vind jouw tafel in onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Koop of Verkoop jorg steigerhout op Marktplaats. Een tafel Jorg liggend op een matrix poot. Deze tafel kan ook opmaat gemaakt worden.


Verkrijgbaar met matrix of symmetrische poot. Heerlijke gerechten horen op een stijlvolle, robuuste houten tafel van steigerhout! Bekijk diverse eettafels van steigerhout, lariks douglas hout en tafels met stalen onderstel. Nu ook diverse eiken houten tafels voor binnen te koop. Diverse soorten tafels van steigerhout.


Kloostertafels,designtafels etc. Allemaal op maat te maken en gratis geleverd en gemonteerd! Nieuw gemaakte tafel , helemaal wit geschilder het blad is gemaakt van steigerhout met panelen van leisteen in het.


Je nieuwe tafel is immers hét meubel waaraan je de komende jaren gaat eten, werken, lezen én borrelen! Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts