maandag 15 februari 2016

Oude regenton

De grootste collectie regentonnen hier! Regentonnen tegen de laagste prijzen. Waterpompen voor beregening- systemen en div. Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof.


Alle soorten, kleuren en maten.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Welkom bij Tonnellerie Den Oude. Altijd al een regenton willen hebben in de tuin? Verzamel uw hemelwater in een houten regenton en beperk uw waterverbruik.


Met eiken- of kastanjehout geeft u uw tuin een warme landelijke uitstraling! Stoere eikenhouten regenton gemaakt van een oud Whiskyvat.

De zwarte stalen ringen geven een robuust. U kunt prijzen raadplegen of bestellen als u bent ingelogd in uw klantaccount. Logincode niet (meer) bekend. Houten regentonnen Een houten regenton werd vroeger gemaakt van oude whisky of wijnvaten met een nostalgische zwengelpomp.


Het soort materiaal dat ze voor deze houten. Een regenton kopen bij dé specialist in regentonnen in alle vormen en maten. Betaal achteraf Gratis verzending Laagste prijsgarantie Minimaal jaar. Gebruikte en nieuwe regentonnen of wijnvaten van kastanjehout of eikenhout en worden voorzien van een handvat, kraantje, pootjes en afneembaar deksel.


Wilt u regentonnen kopen zonder dat u teveel betaald? Ruim assortiment Zeer scherpe prijzen Snel thuisbezorgd Makkelijk aan te. Zoekt u een regenton 2liter of regenton 3liter? Het grootste assortiment vindt u bij Rondomton. Bestel nu snel en veilig online.


Ik heb de onderstaande houten regenton. Ik weet niet wat voor soort hout deze ton is maar ik zou hem graag willen schuren en opknappen. De auto wassen of water geven in de tuin kan prima met regenwater.

Sluit een regenton aan op de bestaande regenpijp. Omdat de regenton voorzien is van een vulautomaat is overstromen onmogelijk. Het regenwater kan je voor je tuin. Op zoek naar tuindecoratie? Bekijk de webshop van regentonnen.


Ook voor uw horeca decoratie, kerst en relatie geschenken en sauna(kuipen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts