vrijdag 27 mei 2016

Bit met tongboog

Bitjes van alle merken op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Grootste aanbod Gereedschap. Bit bestel je in onze webshop.


Mijn paard heeft een dikke tong.

Een stang is een bit met hefboomwerking en een kinketting. Een ongebroken mondstuk kan een tongboog of tongpoort bevatten. Nathe Dressuurstang met tongboog mm Bit past zich perfect aan aan de anatomie van het paard en zorgt voor ideale drukverdeling op de tong en geeft extra r. Bij correcte teugelvoering ligt het bit met zeer geringe drukbelasting. Algemeen: een goed passend bit is.


Elk bit heeft zo zijn eigen manier van inwerken op de tong, de lagen en de kin. Liverpool met vast stang met lichte tongboog en koperen rollers. In diverse merken verkrijgbaar!


Bitten van merken zoals Trust, Sprenger en vele anderen bestel je bij Drunens Ruiterhuis.

De Sweet Iron onderleg bustrens met medium tongboog is een bit waarbij de ringen niet los van het mondstuk kunnen bewegen. Hierdoor werken de teugelhulpen scherper in. Een bit met poort heeft een boogje in het midden van het bit.


Met het ontlasten van de tong wordt er scherper ingewerkt op de lagen. De Inno Sense watertrens met een medium tongboog wordt gemaakt van een elastisch kunststof materiaal. Dit bit is harder dan de flexi soft uitvoering. Net bit voor een goede prijs.


Het paard vindt het fijn in de mon en ik vind het fijn dat er geen 3e sleutelgat aan zit en het bit dus minder lang is. Een tongboog is te herkennen aan het mondstuk dat over de gehele lengte van bitring. Trust Ino Sense bustrens met tongboog. Beris Pelham met tongboog hard.


Als de ruiter aan de onderste teugel trekt, dan werkt het bit in als een stang. Het bit met de lage tongboog is met zilver ingelegd. De hoek in de scharen is bepalend voor de sterte van de hefboomwerking, waarbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts