donderdag 5 mei 2016

Koningsspel hout

Hout : tijdelijk Korting. Ontdek onze Scherpe Aanbiedingen! Lees uitleg over kubb en de geschiedenis van kubb. Vind de officiële spelregels. En spreek de naam kubb nou eindelijk eens goed uit!


Het woord Kubb betekent houten blok in het. Met de spelfiguren van natuurlijk geslepen hout zullen de spelers direct enthousiast worden. Probeer de blokjes zo te stapelen zodat uw creatie niet omvalt. Kubb, het zweedse gezelschapsspel voor jong en oud. Speel het op gras, zand of zelfs in de sneeuw met teams en verover de koning!


Buitenspel dat je niet mag missen. Kenmerk van dit hout is ook nog dat het supersterk, veerkrachtig is en niet gauw breekt of splintert. Mooie set geschikt voor recreatief gebruik. Aan welke maten moet je spel voldoen en waar kun je kubbsets kopen.


Dan speel je kubb voortaan met je eigen. Het hout is iets brozer waardoor er al wel eens een deuk in komt maar dat verhindert het speelplezier niet en maakt ook niet zoveel uit. Zeer voordelig en alles nieuw in verpakking. Bovendien passen alle onderdelen van hout op de gangbare merken: brio , eichhorn , heros ,. Een dronken man gooide zelfs met een stuk brandend hout , maar koning Frans zag in hoe hij zich voor gek had gezet en weigerde de man te vervolgen.


Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Via de Kubbwinkel kun je onze zelf ontwikkelde kubbset kopen! Deze is volledig van rubberhout in de juiste afmetingen en wordt geleverd met hoekpaaltjes, meetlint. Wij verkopen één type kubbspel: een kwalitatief hoogwaardig spel met mooi (rubber) hout , de juiste afmetingen en alle toebehoren om goed kubb te kunnen. KUBB – EEN SPEL MET TRADITIE.


De wortels stammen uit de tijd toen er nog een stapel brandhout in elke tuin lag. Kubb is een traditioneel spel op Gotland. Koningsspelen april, ideeën voor spelletjes! Tussen al het Olympische sportgeweld is er nog een sport (of is het een spel?) dat deze zomer opvalt. Het bestverkochte buitenspeelgoed is dit jaar Kubb.


Scoopset ( x scoop gatenbal) Softtennis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts