donderdag 20 april 2017

Bamboe gong

Alleen de Allerbeste kwaliteit! Dan ontvang je morgen je Pakket! Meer dan 1windvangers op Beslist. Grootste aanbo de laagste prijzen. Windgong bamboe met staafjes.


Windorgel met buizen en drie windvangers.

Deze bamboe pergola vormt een geweldige, decoratieve toevoeging aan uw tuin of andere buitenruimte. Hij vormt een stabiele basis voor rozen en andere klimmers en. Prachtige windgongen en windmobielen in diverse ontwerpen verkrijgbaar via de webshop van Spirituele Winkel. Bestel direct jouw eigen en geniet van de klanken. Profiteer direct van de goedkoopste online shop van Nederland.


Van kokosmatriaal en bamboe. Zijn koppie gaat vrolijk op en neer in de wind. Unieke bamboe windgongen met een warme klank met vier, zes, of twaalf buizen.

De langste klepel is ongeveer 60cm lang. Hang deze houten Boeddha windgong in het noord-oosten of zuid-westen dan heeft ie een stimulerende en reinigende. De gong is van bamboe , zijdenkoord en kristal. Dankzij deze materialen is de klank dieper en rijker geworden, rijk aan boventonen.


Met deze hand geschilderde grote bamboe windgong breng je rust in je tuin. Bamboe windgong buizen. Drie klepels bespelen twaalf buizen die alleen warme klanken ten.


En het wordt met de hand gemaakt aan de voet van de Franse Pyreneeën, elke gong is het resultaat van nauwgezet vakmanschap. Dit tuinhek van Nature is gemaakt van gespleten bamboe en is ideaal om uw buitenruimte van wat privacy te voorzien of om delen van uw tuin af te schermen, zonder in. Leuke decoratieve windgong in bamboe. Hang deze windgong in een boom of onder een pargola en geniet van het geluid in de holle bamboepijpen wanneer de wind de klepel.


Info over bamboe windgong. Resultaten van zoekmachines! De akoestische kwaliteit van bamboe (fineer) is diep en rijk aan boventonen. Er zijn vier melodieën verkrijgbaar: Terra, Aqua, Aria en Ignis,.


Heeft nooit buiten gehangen en eigenlijk alleen op zolder gelegen. Onze handwerk windgongen zijn allen afkomstig uit Indonesië en gemaakt van natuurlijke materialen met bamboe als basis, verder afgewerkt met kokosvezel, touw, raffia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts