maandag 18 juni 2018

Breedte dubbele deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Specialist in stalen deuren en trappen.

Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Van de inkomhal naar de keuken zouden wij graag een dubbele deur voorzien.


Beide delen moeten open kunnen draaien, dus geen schuifdeur. Op deze pagina bieden wij u een overzicht van de standaard deurmaten voor Nederlandse deuren. Skantrae levert daarnaast ook deuren speciaal op maat gemaakt.


De totale hoogte x breedte is dan incl.

Twee sets identieke dubbele deuren. Een extra brede uitvoering. Kijk snel verder voor meer informatie. De breedte van een branddeur is afhankelijk van het aantal mensen dat bij.


Houten binnendeurkozijn voor dubbele deur type Agefabriceerd in professionele houtbewerkingsfabriek. Zie de bedrijfsfilm voor een impressie. Dubbel deurkozijn, ook wel openslaande deuren , stolpdeuren, tuindeuren, terras deuren of openzwaaiende deuren genoemd. Met deze deuren heeft u een charmante oplossing. Deze hordeur is perfect voor dubbele deuren tot meter breed!


Aan de binnenzijde een mooie oude espagnolet en aparte. Dubbele eiken voordeur met decoratieve roosters. Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur van de beste kwaliteit? Bij Weekamp Deuren vindt u massief hardhouten voordeuren met Politiekeurmerk Veilig Wonen.


U heeft dan wel een oprit nodig die lang genoeg is. In geval van deuren bestaande uit dubbele deurvleugels,. Bij het gebruik van een standaard deur betekent dit dat een deurblad met een breedte van 98cm gewenst is.


Exacte breedte van de dagmaat in milimeters. Deze breedte en hoogte maten zijn de bestelmaten voor de dubbele plisséhordeur.

Deze kunnen bij ons op de website worden. Bij Weekamp deur vindt u massief hardhouten terrasdeuren met jaar garantie en Politiekeurmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts