maandag 13 augustus 2018

Houthandel gooi

Wij bezorgen ook in uw buurt. Dé houthandel en bouwmarkt voor Loosdrecht, Laren, Bussum en Kortenhoef. PontMeyer is de grootste houthandel in Het Gooi , én daarbuiten. Met locaties door heel. Volkers Hout is de enige echte houthandel in Hilversum, ’t Gooi en omstreken voor aannemer, particulier, instelling en bedrijf.


Bij Hout en Steenhandel Kortenhoef vindt u alles voor uw tuin.

Van Douglas hout, tuinhout en houten overkappingen tot In-lite verlichting en tuintegels als Geoceramica. U kunt bij ons terecht voor de houtsoorten: Douglas, Eiken, hardhout, geïmpregneerd Grenen en Vuren. Houthandel in buitenhout bij uitstek. Volkers Hout voert een groot assortiment aan producten, van douglas tot grenen en van prachtig eiken tot multiplex.


Ook als wij het onverhoopt niet op voorraad hebben. Onze HOUTSHOP is vereenvoudigd. Wat u in deze shop aantreft zult u ook volop aantreffen in de voorraad op onze werf in Goor.


Andere houtafmetingen en producten zijn. EVE Architecten uit Nijverdal is geen onbekende in het Gooi.

Kamer van Koophandel Gooi ,. Okoume, Boar MDF, Vóór-gegron Geplastificeer Kastplanken, Betonplex, OSB, Underlayment, Gipsplaten. Het Gooi en Omstreken steunt initiatief voor meer opleidingsplekken in de bouw. Voor de aannemer, bedrijven, instellingen en particulier. Op zoek naar hout, schutting of sierbestrating?


Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, Het Gooi , worden. Wij zijn een meubelmakerij en houthandel. Wij hebben alles voor klussen in en rond het huis, hout, verfproducten ijzerwaren enz. Bezorging Nederland en België. Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij, drogerij en CNC houtbewerkingsmachine.


Ruim 1jaar, en inmiddels door de vierde generatie geleid. Volkers Hout, de enige echte houthandel in het Gooi en omstreken waar vakkennis vanzelf sprekend is! Als het maar hout is dan bent u bij Volkers Hout aan het goede adres. Laren is een van de oudst bebouwde plekken in het Gooi.


De allereerste mensen die er woonden waren dragers van de zogenaamde trechterbekercultuur. Theo van Epen is een begrip in het Gooi. Voor mooie parketvloeren, onderhoud en renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres.


Een tuinpoort, tuinhuis of terras?

Bij Tuinhout-Compleet Bestel je het Beste en Goedkoopste PEFC gecertificeerde Douglas Hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts