vrijdag 10 mei 2019

Osb geschuurd

Sterling OSB3-Zero is een allround bouwplaat voor algemene en dragende constructies in droge en vochtige omstandigheden. OSB -TG- ongeschuurd OSB -TG- geschuurd OSB -TG- ongeschuurd. Ongeschuurd , waardoor de plaat een zijdeglans oppervlak heeft. Verlijming zero formaldehyde EN. In Europa bestaat OSB in vier verschillende kwaliteiten, fabrikanten bieden ook varianten aan binnen deze gradatie, bijvoorbeeld geschuurd of ongeschuur rechte.


OSB is geschuurd en ongeschuurd verkrijgbaar.

Voor het verven moet de plaat eerst geschuurd worden om de lijm en paraffinelaag te verwijderen,. Online houthandel Houtmarkt biedt u een brede waaier aan plaatmateriaal : OSB , dampopen, MDF, betonplex en multiplex,in verschillende afmetingen en diktes. OSB platen voordelig online! Toelichting indicatie levertijd bij bezorging.


OSB is bedoeld voor alle toepassingen waar maximale sterkte en vochtweerstand. Afhankelijk van het productieproces wordt OSB geschuurd of ongeschuurd. Hout blijft een onmisbaar materiaal bij elk (ver)bouw project.


Voor OSB werken we ofwel met de FSC NORBORD OSBZERO of de FSC SMARTPLY OSB afhankelijk van voorraad en verkrijgbaarhei beide vrij van Formaldehyde.

Een OSBvloerplaat (Oriented Strand Board) is een constructieve plaat die geschuurd of ongeschuurd kan zijn. Deze plaat kan gebruikt worden voor houtskeletwoningen. Door zijn samenstelling is de SmartPly OSB een zeer stevige, stabiele en belastbare plaat, geschikt voor dak- en vloerbeplating en wandverstijving. Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante producten. Uitermate geschikt voor toepassing op vloeren en daken.


OSB TGVezelstructuurplaat 244x122x1. Word geleverd in platen van 244x122x1. OSB 12mm wordt veelal toegepast als wand- en vloerplaten. Goed verwerkbaar en altijd recht! Kan je OSB gebruiken als vloer?


Inspiratie en tips vind je hier. Door zijn duurzaamheid en consistente kwaliteit is dit de perfecte bouwplaat voor algemene en bouwkundige toepassingen in zowel droge als vochtige omgevingen. Groot aanbod aan scherpe prijzen. Informeer aan onze infobalie welk plaatmateriaal u het best gebruikt.


Bestel OSB Platen 2x 1x 0. Verschillende diktes - geschuurd of ongeschuurd Prijs per plaat. Stevige platen geschikt voor houtskeletbouw,.

OSB bestaat uit verschillende lagen houtfillers van. Al zou ik wel opteren voor licht geschuurde panelen zodat deze effen zijn en er een betere hechting is van de olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts