woensdag 31 juli 2019

Tegelatelier

In onze nieuwe ruime en sfeervolle tegelshowroom in Bunschoten vindt u meer dan 1. Friesch tegelatelier , bestel hier uw exclusieve ambachtelijke handbeschilderde tegels zoals friese witjes, tableaus, delftsblauwe tegels en meer! Handbeschilderde tableaus in diverse kleurtinten en afbeeldingen vindt u op Frieschtegelatelier. Op eigen gemak kunt u, evt met hulp van een adviseur onze collectie van ruim 2. Bij Tegelstudio Nijkerk vind je een ruim aanbod aan wand- en vloertegels, sanitair en PVC-vloeren en bieden wij de mogelijkheid tot vakkundige verwerking.


TEGELinfo heeft haar eigen TEGELatelier aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom.

Tegelatelier is méér dan alleen een webwinkel. Bezoek alleen op afspraak, dit kan ook in de avonduren. De mooiste en de goedkoopste tegels kunt u bestellen bij Tegelsselect.


Op onze tegelwebshop vindt u een ruime keuze aan vloertegels en wandtegels! Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Naast een zeer selectieve producten waaier is de winkel ook een bron voor inspiratie om ruimtes optimaal leefbaar te.


Tegelstee, dé online tegelwinkel voor: wand- en vloertegels en bijzonder mozaïek. In de webshop Tegelstee kunt u terecht voor een uitgebreide collectie sfeervolle.

Lijm en Tegelhandel Nijkerk, Gaat na jaar stoppen,langs deze weg bedanken wij al onze klanten voor de fijne samenwerkingOnze showroom is gesloten. Atelier KK natuusteen, hollandse witjes, terracotta en meer wand- en vloertegels en bouwmaterialen in Naarden-Vesting. Tegels Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van tegels: Buigbaar natuursteen. Natuurstenen vensterbanken (zeer voordelig). Innovatief vakmanschap maakt kwaliteit betaalbaar.


Alle advertenties van friesch- tegelatelier , Alde Leie op Marktplaats. Bekijk het aanbod van friesch- tegelatelier en vind producten en diensten tegen. Bezoek ons TEGELatelier op afspraak op een tijdstip dat u past. Wilt u graag meer producten zien en voelen of een advies in een persoonlijke ontmoeting?


Marion maakt friese tegels en tableaus volgens traditioneel en oud recept maar schildert ook. Walstra Antieke Bouwmaterialen B. Wow: een heel atelier vol Spaanse en Portugese tegels, wij zijn fan! En dat was Eigen Huis en Tuin ook. Zo kwamen ze uit bij een tegelatelier op de Kaai.


Friesch tegelatelier Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van de echte Friese witjes, een echte klassieker onder de Nederlandse wandtegels. FRIEStile is een tegelatelier en winkel met originele witjes op ambachtelijke wijze gemaakt en beschilderd. Neem gerust contact op met Tegelstudio Nijkerk.

Vind onze contactgegevens, route-informatie en openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts