dinsdag 10 februari 2015

Leislag

Vroeger was leislag nodig om een plat dak UV-bestendig te maken. Waarom zou je nu voor een bitumineuze dakbaan met leislag kiezen? Bij een (prof)bouwmarkt werd mij verteld dat de leislag tegenwoordig alleen voor het aanzicht was. Plat dak schoongemaakt, leislag erg los?


Vind leislag op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Leislag in emmer kg kopen? Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kodagum brandrol 470Kmet leislag , kleur zwart.


Met extra coating zonder leislag (kaal) Prijs per rol van meter. De Leieslag was een veldslag in de Tweede Wereldoorlog aan de rivier de Leie in België en Noord-Frankrijk. Ik heb vanochtend ons plat dak schoongeveegd met een zachte borstel, omdat er behoorlijk wat vuil op gekomen was.


Informeer naar de diverse kleuren en levertijden.

Brandrol met leislag Bitumineus brandrol met leislag. Geen standaard voorraadartikel. Deze 470Kbitumen rol heeft een lengte meter en meter breed. Bitumen dakleer zwart zonder leislag. Een APP bitumen dakbedekking wordt het meest toegepast op een.


Dakbedekking kan op vele manieren. Bekijk en vergelijk en reserveer direct jouw dakpannen, gevelbekleding, golfplaten en andere soorten dakbedekking. Koud verwerkbare kleeflaag voor het verlengen van de levensduur van bitumineuze daken. Elasto-Coating kan afgewerkt woden met leislag of fijn grind.


Door leislag over de reparatie te strooien maakt u haar nagenoeg onzichtbaar en beschermt haar tegen uv-straling. Gaat het om een losse naa. Info over dakbedekking leislag.


Resultaten van zoekmachines! Strooi over de bovenlaag leislag , zodat het dak UV-bestendig wordt. Een dak met een helling kleiner dan 15° is niet geschikt voor shingles.


U kunt deze bescherming opnieuw verkrijgen door leislag op het gerepareerde stuk dak te strooien, dit maakt tevens de reparatie onzichtbaar. Bij dakbedekkingen met leislag verdwijnt de beschermlaag na verloop van tijd en veroorzaakt de UV-straling ontbinding van het bitumineuze materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts