woensdag 25 februari 2015

Scheur in tentdoek repareren

Als er een scheurtje in het tentdoek zit, is dit vaak te verhelpen mat een reparatie setje. Voor een katoenen doek heeft u een andere reparatie doek nodig dan als het. Voor het zelf duurzaam repareren van uw tentdoek , plastic,.


Scheur in tentdoek repareren ? Kleine scheuren en gaten in tentdoek zijn prima zelf te repareren.

Wij adviseren hiervoor Tear-Aid te gebruiken. U wilt uw tentdoek repareren ? Ook een scheur in het dak of elders in uw tent kan op deze manier worden gemaakt. Tear-Aid repareert onder andere: tentdoek , rubber (opblaas-) boten, zonne- en regenschermen, jassen en tassen.


Maar ook producten van aluminium,. Zit er een gat of scheur in het tentdoek ? Dat is geen probleem, je kunt het tentdoek namelijk eenvoudig zelf repareren.

Een scheur in uw tent of in het tentdoek ? A of B nodig heeft voor het te repareren materiaal of tentdoek. Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent Glasfiberstokken repareren Is een. Onze VZ heeft een paar scheurtjes. Ontworpen voor: het repareren van een gat of scheur in een buitentent of grondzeil. Hoe repareer je zelf een scheur in je zeil?


Zeilmakerij GuDi heeft jarenlange ervaring in het repareren van verschillende soorten tenten, buiskappen en afdekzeilen. Info over tentdoek repareren. Resultaten van zoekmachines! Van het repareren van een rits tot het vervangen van een gaas- of folieraam en van een gat in een (grond)zeil tot een scheur in een. Get without the ads.


De machine gaat moeiteloos door lagen tentdoek heen en stikt. Repareren jullie dat zelf? Op dit moment zit ik met een scheur in het. Stel dat je tent kapot is door een scheur in het tentdoek.


Wij kunnen de tent weer helemaal repareren zodat je de volgende keer niet zelf aan de slag hoeft met de.

Wij repareren van tenten o. Met zoveel mogelijk gelijkend tentdoek zijn de beschadigingen in het paneel vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts