maandag 7 december 2015

Glas in

Groot assortiment glas op maat. Eenvoudig bestellen in stappen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Glas bestellen via internet, het kan! Onze Erkende Glaszetters vervangen glas met jaar Garantie. Bij Glasschade dag en nacht binnen min.


Enkel glas is eenvoudig en goedkoop te bestellen bij Glasdiscount. Zowel enkel floatglas als enkel veiligheidsglas. Glas in lood isolerend uitvoering Glas in Lood glas voor extra sfeer in uw interieur.

De wijze waarop het interieur van een woning is samengestel is bepalend voor. Ontwerp uw eigen unieke raamfolie glas in lood. Print uw eigen design glas in lood op folie. Glasdiscount glas in lood ramen leveren en of glas in lood ramen ingebouwd in isolatieglas. Rekentool voor dubbel glas.


Vul maten in en bekijk de prijs van dubbel glas inclusief montage. Ruim assortiment aan glazen keuken achterwanden. Wij monteren, ontwerpen en restaureren, brandschilderen en zandstralen glas.


Gemeente Rotterdam zamelt alle glas in voor hergebruik, omdat glas eindeloos hergebruikt kan worden. Gespecialiseerd in het traditioneel ontwerpen, repareren en restaureren van glas-in -lood. Potten en flessen mogen in de glasbak, vazen en drinkglazen niet. Milieu Centraal legt uit wat wel en niet in de glasbak mag.


Tips om glas goed te scheiden. De Glas in Lood Hoek in Katwijk - uw adres voor glas in lood reparaties, restauraties. Ook nieuw glas geleverd en geplaatst. Geen raam te groot of klein voor Gert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts