woensdag 9 december 2015

Kalfshuid

Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Al onze huiden en vachten worden gemeten vanaf het langste en het breedste punt. De bestelling kunt u plaatsen via het contact formulier. Van kalfshuid naar lederen tas of schoen is een intensief en bewerkelijk proces.

Kalfshuid basis voor hoogwaardig leer. Het produceren van kalfsleer begint in de. Een kalfshuid past in ieder interieur en is makkelijk te onderhoudenDeze kalfshuid komt van een klein kalfje, wij. U kunt bij ons met PIN betalen.


Met dit mooie kalfsvel haalt u de sfeer in huis. Bekijk deze kalfshuid en bestel direct op Lederstore. Heel mooi kalfshuid van erg mooie kwaliteit. De kleur is bruin met wit.

Vacht op foto is een indicatie en kan afwijken van de werkelijkhei elke vacht is uniek. Let op: voor alle vachten die wij verkopen zijn geen. Deze prachtige kalfshuid heeft een mooi soepel vel. Het is het ideale alternatief voor een koeienhuid in uw.


Prijzen vanaf euro voor de goedkopere kwaliteit en euro voor de betere kwaliteit kalfshuid. Iedere kalfsvacht is uniek,. Wij kopen én verkopen biggen, vleesvarkens en slachtzeugen. We zorgen voor de beste bemiddeling en het transport.


Ook kunnen we halffabricaten op maat leveren. Uw Koeienhui Rendiervel of Schapenvacht kiest u uit 100-den uniek gefotografeerde huiden en vachten. GRATIS levering binnen Nederland. Dit is een dunne, zeer soepel gelooide kalfshuid ! Leuke koeienvachten voor in huis!


Het lijkt misschien oud papier, maar dit beroemde stadsrecht van Utrecht is gemaakt van twee stukken kalfshuid. Dat is gebleken uit dna-onderzoek d. Alles wat gemaakt is van koeienhuiden en andere dierenvachten. Perkament van kalfshuid had de beste kwaliteit.


Vaak werd het purperrood geverfd en beschreven met zilver- of goudkleurige inkt;.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts