vrijdag 11 december 2015

Universele luifel tent

Quechua Tenten van Decathlon! Beste prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk de opblaasbare tenten! Topcamping in Limburg met subtropisch zwembad en speeltuin.


Van een luxe aanritsbare tentluifel tot een universele tarp,.

Een luifel zit vast aan een tent of voortent en kunt u dus ook alleen voor dat doel gebruiken. Wij raden bij elke universele luifel een delige stokkenset aan. Luifel past aan de caravan en aan de achterkant van de caravan.


Universele voortent luifel aurora incl alu quick frame Ik verkoop dit omdat we deze tent luifel niet gebruiken. Compleet met aluminium quick. De Classic Awning van Coleman is een grote, universele luifel die op vrijwel iedere tent past. Hoogte en breedte zijn in te stellen, afhankelijk van de tent.


Wel ideaal voor een weekendje weg of een zonvakantie met uw Coleman tent.

Vind de beste selectie universele luifel tent fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit universele luifel tent voor de dutch luidspreker markt bij. Vergelijk voor de laagste prijs! Kom langs in de winkel voor uitgebreid advies.


De Sun Blocker is gemaakt van semi transparant PVC materiaal, speciaal voor het weren van de zon onder de luifel ,. De Pagode is een dakluifel. Hij is licht van gewicht en een kleine pakmaat dus handig voor de reizende. Coleman - Luifel - Universeel - 62x62xMeter.


Een universele luifel voor vrijwel alle tunneltenten. Creëert bijzonder veel extra leefruimte en een schaduwrijke. Deze luifels zijn gemaakt. Met een diepte van 240cm is het een riante verrijking van de leefruimte. Dankzij het universele koppelsysteem is de luifel op bijna alle voortenten te gebruiken.


In verband met het universele karakter van deze luifel dient u zelf nog enkele tentogen. Alle wanden zijn uitritsbaar zodat u deze tent tevens als luifel kunt. Op zoek naar een universele , 2. Bo-Camp universele luifel -zijwand.

Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts