woensdag 20 januari 2016

Afdichtpasta

Voor elke tegel de juiste oplossing. Forbo Eurocol, al jaren een begrip. Met de set maak je onder meer je douchegoten waterdicht.


Eurocol eurocoat 6afdichtpasta bestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer. Doe dit bij alle wand- en vloeraansluitingen er werk dit af door direct een nieuwe dekkende laag afdichtpasta op en rondom de band te smeren. Hennepvet Neo-Fermit afdichtpasta 1g.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Eurocol 6Eurocoat afdichtpasta uit voorrraad leverbaar! Dammit is een product dat speciaal is ontwikkeld voor het snel afdichten van lekkages uit gaten, scheuren of barsten. Het is gemakkelijk in gebruik en niet giftig. Vergelijker Verwijder vergelijking.


Change Country Go to site Remember My Selection. Uitlaat afdichtpasta 1Gram bestelt u voordelig op k-parts. Het adres voor al uw uitlaat afdichtpasta.

Douche Concurrent voor al uw sanitair en badkamerartikelen. Scherp geprijs goede kwaliteit en snelle levering. Bezoek onze showroom of bestel online! Deze waterdichte, elastische afdichtpasta is voor waterdicht tegelwerk.


Afdichtpasta Foby 5kg is een set voor kimafdichting in badkamers. Productinformatie 7ISOFLEX. Cementgebonden, waterdichte en flexibele afdichting.


Acrylaatdispersie in gebruiksklare pastavorm. Flexibele en waterdichte afdichtpasta. Voor het afdichten van horizontale en verticale hoekaansluitingen bij tegelwerk.


Eigenschappen Het Foby WaterDichtSysteem is speciaal bedoeld voor de kimafdichting in badkamers. Foby WDS bestaat uit een waterdichte pasta en een kimband. Leakmaster is de zwellende afdichtingspasta met een zeer goede hechting en een zwelvermogen tot 2. Complete set voor € 450. Alleen afhalen in de showrooSlijpsteen in Enschede. Kneedbare afdichting pasta op basis van kunststof voor sanitaire installaties.


Geschikt voor het aanbrengen van afvoeren in wastafels en badkuipen, etc. Witte elastische sterke lijm- en afdichtingspasta voor metaal, hout, kunststof, glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts