dinsdag 12 januari 2016

Ardex betonlook

Forbo Eurocol Nederland Voor Vakman, Retail en Groothandel! Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken! Producten van Ardex staan bekend om de superieure kwaliteit, soepele verwerking, snelle droging en uitharding (dus tijdswinst) en unieke producteigenschappen. De beste combinatie voor de zekerheid van een unieke en slijtvaste vloer en met de uitstraling van betonlook.


Ardex -pandomo is de perfecte combinatie.

Ardex A9Flexegalisatie Geschikt voor als ondergrond in de natte ruimtes. En het aanbrengen van Beton Ciré Geschikte ondergronden zijn cementgebonden en andere. ARDEX - Premium quality tiling products, flooring products and construction materials. Een gemêleerde betonlook voor een badkamer of een keukenblad in pandomo, het is allemaal mogelijk.


Bovendien is pandomo zeer waterdicht aan te brengen,. In diverse kleuren mogelijk. Ardex,betonlook ,decoratiepleister,tadelakt. This feature is not available right now.

ARDEX biedt excellente oplossingen voor alle toepassingsgebieden. Decoratieve afwerking ARDEX A9Flexmortel. Stucmiddel advies speciaal voor het coaten van de badkamer!


Pandomo is een zeer mooie gladde wandafwerking met een betonlook , is in vele kleuren verkrijgbaar en kan op meerdere manieren aangebracht worden. Pandomo Loft is het vloersysteem dat over een stevig en ijzersterke structuur beschikt. Daarom adviseren wij om voor de ondergrond Ardex A9te gebruiken. Hierdoor ontstaat er een cement onderlaag die van zich zelf al waterafstotend is.


Badkamer compleet laten stucen in de betonlook ? Vind de laagste prijs voor dit stucwerk. Vraag gratis offertes aan, vergelijk stukadoors en kies beste deal. Wij maken gebruik van het topproduct Pandomo van fabrikant Ardex.


Alleen gecertificeerde stukadoorsbedrijven mogen een. Meer informatie over Betonlook. Wilt u betonlook stucwerk op uw wanden in de badkamer of woonkamer? Dan bent u uiteraard ook nieuwsgierig naar de mprijzen. Lees hier alles over de kosten van beton.


Choose you environment and start to play with different design and color combinations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts