woensdag 20 april 2016

Smalslot nemef

Nemef Smalslot prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet. Metalen en kunststof binnen- en buitendeuren in de utiliteitsbouw. Smalsloten met tot mm doornmaat en steekmaat 72mm en 92mm.


Bekijk ons complete aanbod smaldeursloten en kies degene die het beste bij je deuren en ramen past.

Totaalpakket Wij bieden een totaalpakket voor iedere situatie. Voor stalen en aluminium deuren. Het assortiment bestaat onder andere uit veiligheidssloten, meerpuntssluitingen. Vertrouwd en snel Binnendeursloten bestellen bij Duinbouwbeslag. Een smalslot is de perfecte cilinder voor de smalle deuren in huis.


Wil je dit slot vervangen dan zijn vooral doornmaat, pc-maat en profiel van de voorplaat van belang. Wissel: met wissel Aantal toeren: 1-toers Sluitlengte nachtschoot: mm Afmeting. Insteeksloten kunnen worden onderverdeeld in gewone sloten, smalsloten , meerpuntssluitingen en klaviersloten.

De meeste zijn cilinderbediende modellen. De lijn deursloten van ABLOY garandeert een hoge mate van functionaliteit en veiligheid voor vele deuroplossingen. De categorieën mechanische-, solenoid- en. Deze combinatie van veiligheid smalslot , cilinder en smalschild is toepasbaar voor houten buitendeuren in de woning waar extra veiligheid gewenst is.


Zelfvergrendelend smalslot voorzien van anti-paniekfunctie. Bij het sluiten van de deur wordt de nachtschoot automatisch vergrendeld. De haaksloten komen bij deze sluiting alleen naar buiten bij een gesloten deur.


Door middel van de sleutel of. Veiligheidsbeslag kerntrekbeveil. Wij verkopen van de topmerken AXA, Lips, Evva, HMB en Nemef. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.


Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Magneet Smalslot Loopslot met zwarte voorplaat Austria Legno Serie Speciaal Magneetslot inclusief zwarte voorplaat LEGNO serie Het Smal Loopslot Magneetslot is. Gebruikersnaam of e-mailadres. Van alle typen sloten is een insteekslot het meest gebruikte deurslot.


Deze sloten danken hun naam aan het feit dat je letterlijk in het uitgefreesde deel aan de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts