donderdag 7 april 2016

Wasmachine plaatsen op houten vloer

Van visgraat tot aan fineer. Voor ieder een vloer naar wens! Ruim aanbod oude houten vloeren. Bekijk hier onze aanbiedingen! Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs.


Bestel ook online bij Leen Bakker.

Waar moet u op letten indien u een wasmachine op een houten vloer plaatst ? Echter brengt de wasmachine de houten vloer waarop hij staat in. Uiteindelijk vertrok hij na het advies om de machine op de begane grond te plaatsen op een. Een betonnen vloer is het meest geschikt.


Een houten vloer kan gaan trillen als de machine centrifugeert. Wij hebben een zolder met een houten vloer waar wij graag onze droger en wasmachine willen plaatsen. Vergelijk het assortiment op Wassen.


Heb jij een soortgelijke klus?

Voeg een andere quoty toe of reply now. Plaats hem dan op Werkspot. Leo en ik zijn serieus de gelukkigste mensen op aarde, met ons nieuwe stekje! Totaal verliefd op ons eigen huis We hebben alleen klein praktisch dingetje.


Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Houten vloeren en wasmachines zijn geen goede combinatie voor een geluidarme wasbeurt. Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Heb de wasmachine ook op een dempingsmat ostaan, helpt niet veel. Hij blijft trouwens wel op de plaats staan. Op een houten vloer weinig aan te doen. Op de site van de consumentenbond wordt geadviseerd de wasmachine op een houten.


Mocht je toch de machine op een houten vloer plaatsen , zoek dan een stevige plek uit. Tijdens het centrifugeren beweegt de wasmachine zich een aardig eindje naar voren. Als je een houten vloer wilt betegelen moet je eerst een betonnen onderlaag aanbrengen.


Wasmachine staat op een houten laminaat vloer.

De vloer en misschien je hele huis zal trillen als je wasmachine ( op volle toeren) staat te centrifugeren. Het probleem doet zich met name voor op gladde ( houten ) vloeren. Vandaag bestellen en achteraf betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts