dinsdag 12 juli 2016

Koeienhuid taupe

Ruime keuze koeienhuid op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Kleden voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. De afmetingen: breed 2x lengte 2cm.

De koeienhuiden is een uniek exemplaar. Wij hebben een ruim assortiment aan koeienhuiden en dierenhuiden. Eén voor één hebben wij alle koeienvellen persoonlijk voor u geselecteerd.


Met dit mooie grote koeienvel haalt u de sfeer in huis. Bekijk deze koeienhuid en bestel direct op Lederstore. OSCI`s grote handtassen en shoppers zijn geweldig voor op reis, mee naar kantoor en in combinatie met een clutch of etui. Deze Allgauer koeienhuid heeft een oppervlakte van 3.

Deze koeienhuid heeft een mooie glans en is Taupe , Beige, Bruin gekleurd. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Klein koeienhuid tasje van OSCI in een mooie taupe kleur1 hand made in Holland. Materiaal koeienhuid voorkant en leer buffel achterkantKleur taupeSluiting stevige.


Deze pin is ontdekt door Sabine Arentz. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Mooie uniek gefotografeerde koeienhuiden. Je krijgt dus daadwerkelijk de afgebeelde koeienhuid. Vind koeienhuid kleed op Marktplaats.


Een koeienhuid geeft een warme, gezellige sfeer in huis en is daardoor een veelzijdig decoratiestuk. Voor iedereen een voordeel. Braziliaanse koeienhuid kopen XL koeienhuiden Bonte.


Koeienhuiden in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en meer. Je ontvangt dus daadwerkelijk de afgebeelde koeienhuid. Konijnenvacht donkerbruin € 95.


Dit is een ongelofelijk mooie koeienhuid in donkere grijstinten.

Grijze dierenvellen zijn zeldzaam, wist u dat? Grijs is een kleur die je niet vaak ziet in de natuur. Blended leren koeienhuid schoudertas (002) Mooie leren tas geheel van taupe -kleurig leer met koeienhuid en leuke taupe -kleurige leren accenten. Flip-cover voor het model van de iPad Air en iPad air met mooie taupe gevlekte koeienhuid.


De flip-cover heeft een harde houder waar de iPad in vastklikt. Littekens en wisselingen in kleur en afmeting vormen een natuurlijk onderdeel van het leer en maken elke koeienhuid uniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts