woensdag 6 juli 2016

Mozaiek

Mozaiek bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Ruim aanbod mozaiek steentjes. Verzending vanaf €in uur. We geloven dat de kerk een kunstwerk van gebrokenheid is. Je bent welkom zoals je bent!


Welkom op de website van MozaIek. Mozaïek Wonen krijgt KWH-Huurlabel. Wij strijden voor een samenleving waarin iedereen (zoveel mogelijk) zelfstandig kan zijn.

Best of the West -Operatie Periscoop. Samen met drie andere SBO-scholen en twee scholen voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal. Leeskringmateriaal ~ De boeken van Arie Kok. Hieronder hebben we speciaal voor leeskringen een overzicht rondom het extra materiaal bij de boeken van Arie Kok. Onze sfeervolle theaterzaal en huiskamer bieden een podium aan artiesten, bedrijven en verenigingen voor.


In diverse merken verkrijgbaar! Al onze leerkrachten zijn opgeleid om de kanjertraining te geven. Mozaik is een instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.


Onderwijsstaking september. Op woensdag september is de school gesloten ivm de estafettestaking. Met de staking doen de onderwijsbonden een oproep aan het. Vandaag bestel morgen in huis! Online mozaiek winkel met de laagste prijzen.


Open Christelijke Basisschool. Diverse Tegels op voorraad en direct leverbaar. Na een lange gezellige zomervakantie zijn we begin september fris en fruitig gestart.

Iedere leerling en ouder kreeg een heerlijk sappige appel uit de Flevolandse polder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts