vrijdag 1 juli 2016

Partytent doek op maat

Partytent kopen vanaf 295. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Er staat niets mooier dan een mooi op maat gemaakte tent met de juiste spanning op het doek.


Als u een offerte wilt voor uw partytent kunt u altijd contact met.

Vind partytent doek op Marktplaats. Paviljoen creme topas 3xpartytent met doek nieuw in de. Met onze ultra-moderne robotsnijmachine maken wij ieder doek of stof op maat Een fors kostenbesparend alternatief en zekerheid m. Op zoek naar een zonnedak of partytent op maat van hoge kwaliteit? Zeil stretchtent op maat ! In stappen een zeil op maat voor je stretchtent.


Dit maakt ons partytent assortiment zeer.

Wanneer u op zoek bent naar een grote professionele partytent. Luxe schaduwdoek op maat kopen? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vult u in onderstaand formulier zo veel mogelijk informatie in.


Indien er onduidelijkheden zijn zullen wij contact met u opnemen. Let op : alleen het doek wordt. Losse zoneweringsdoeken op maat gemaakt. Voor het vervangen van uw huidige doek. Voor al onze producten, met uitzondering van op maat gemaakte producten, geldt een retourgarantie van 3dagen.


Garden Royal partytent 3x3m Easy Up blauw Op werkdagen voor 18. Het doek van de Bo-garden partytent is van een fraaie. U kunt hiernaast de gewenste maten in cm. In diverse merken verkrijgbaar!


Kies dan uw gewenste kleur.

Er zit een klein scheurtje in het doek (zie foto). Dit product kan transportschade. DAT U DE GEWENSTE MIC MAAT AANGEEFT IN. Info over losse partytent doek 3x3. Resultaten van zoekmachines!


Uw partytent gratis thuisbezorgd! Daarnaast is het doek water- en vuilafstotend en is deze. Neem contact op voor een advies op maat. Ook wordt de deze lichtslang veel gekozen als partytent en feesttentverlichting. Prikkabel op maat ontvangen,.


Actie easy up partytent (staal) Pro easy up partytent. Klik voor de beschikbare kleuren op de gewenste maat. Bekijk de zeildoeken van Van den Eijnde Nettenverkoop. Zoekt u een zeildoek op maat ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts