vrijdag 12 augustus 2016

Bouwmaat xxl

Voor 13:00u besteld is morgen in huis. Mode speciaal in grote maten. Ontdek de nieuwste mode bij OTTO! Bij zegels heb je al een. Upload de foto op Social Media o. Tot mei ontvang je bij iedere €50.


Voor iedere volle spaarkaart met zegels, ontvang je één toegangskaart voor het. Het feestprogramma staat garant voor topentertainment door o. Bouwmaat : Alles voor slimmer bouwen! WELKOM OP DE REGISTRATIESITE VOOR HET BOUWMAAT XXL EVENT! Op de voucher staat een unieke code. Deze code kun je links in het kader invullen en activeren zodat je op.


Gerard Joling, Jeroen van der Boom en de Diva’s of Dance. Dit event bestond uit een beurs. Meer deuren = meer korting! Er zijn ruim 1beursaanbiedingen tijdens het XXL event op mei!


Hier alvast een tipje van de sluier. Ruim merken uit de sector presenteerden er hun diensten,. Alles wat we doen staat in het teken van slimmer bouwen. Tag jezelf op de foto en deel deze op jouw tijdlijn.


Kans maken op een Samsung Galaxy. Zonder partners, geen Vakwerk Awards! Een briljante combinatie tussen een beurs en een festival, speciaal voor de echte vakman.


Bestel kleding in grote maten bij OTTO. Neem een kijkje achter de schermen, live vanuit de Jaarbeurs in Utrecht. Ben jij er morgen ook bij? Zorg dat je het niet mist!


Wij zijn erbij en laten je graag onze innovaties zien én ervaren. Vakmensen in het zonnetje zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts