maandag 22 augustus 2016

Tentclip

De Thule Omnistor nylon tentclip bestaat uit clips waarmee het mogelijk wordt om het luifeldoek aan de rafterstang te bevestigen van uw Omnistor-luifel. Geschikt om een binnentent vast te maken aan het tentframe. Gratis Retour binnen dagen!


Deze kunststof tentclip met sleuf wordt gebruikt om bijvoorbeeld slaaptenten, ondertenten, binnententen en hemels op te hangen of om deze aan het tentframe vast te. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. OCS Recreatie Groothandel B.

Spring voorbij de navigatie. Dé webshop op het gebied van camper en caravan onderdelen en accessoires. Naast onze winkel in Appelscha bieden wij via onze webshop de. Lengte 5mmBreedte 3mmHoogte 2mm. Leverbaar in tot werkdagen.


Clip om te monteren aan de tentstangen, verpakt per stuks. Tentclip sleuf per stuks verpakt. Zak met stuks kunststof tentclip met haak. Bij CamperEnCaravanOnderdelen.

Webwinkel Keurmerk, Snelle. Outletverkoop door Nederlands grootste tentenfabriek. AAA-kwaliteit tegen voordelige prijzen. Kijk ook naar onze aanbiedingen. Voor ophangen van tentschort, binnentent of afscheidingswand aan de tentbuis.


Tijdens het gebruik van een tent of voortent kan het gebeuren dat er schade ontstaat aan van de stokken. Hier kan je ze makkelijk bestellen in de online winkel of. Specificaties: Materiaal: kunststof Kleur: zwart Diameter: - mm. ProPlus tentclip met haak - mm zwart per stuk.


Your are currently browsing this site with Internet Explorer (IE6). Your current web browser must be updated to version of Internet Explorer (IE7) to take. Na het inschrijven ontvangt u tevens €korting op uw eerstvolgende. Deze clips zijn bedoeld om slaapcabines aan op te.


Op afbeeldingen kan auteursrecht rusten. Isabella Light Grid per meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts