donderdag 25 augustus 2016

Altrex doppen

Kunststof kappen doppen voor kunststof verpakking. Is een onderdeel toch aan vervanging toe of moet er een reparatie verricht worden? Zo kun je weer jaren vooruit met jouw Double Decker huishoudtrap. De rubberen doppen op de poten geven je daarbij een hogere stabiliteit.


Altrex producten gaan jarenlang mee. Info over doppen voor huishoudtrap.

Resultaten van zoekmachines! Popnagel voor het bevestigen van nieuwe kunststof trapvoeten of ladder doppen. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Op zoek naar ladderdoppen Solide dan bent u bij donvangorp.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Geschikt voor achterzijde. Veilig betalen met I-Deal of Paypal.


Ze zijn sterk en solide en zullen je op zelfs de bovenste trede een veilig gevoel bezorgen.

Koop uw ladders, steigers en meer online. Word jij onze nieuwe collega? Voor 18u bestel morgen in huis!


Met het ruime assortiment huishoudtrappen bij fonQ, is er altijd wel een trap te vinden die bij jou past. Jouw materiaal altijd in topconditie Ook na de aankoop van je product staan we voor je klaar. De pootjes van de Hailo-keukentrap hebben soft grip- doppen. Intex Afdekzeil Easy Set 4(1) € 1 95.


ALTREX Huishoudtrap dubbele trede - treden hoge kniebeugel - DOUBLE DECKER. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. NIEUW OP DE SITE VAN LADDERLAND.


Vanaf nu kan je via de website van Ladderland doppen bestellen voor uw ladders. Klik hier voor een overzicht van alle anti-slips. Wat zijn de specificaties?


Dit is de trapvoet voor de voorzijde van de bordestrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts