maandag 17 oktober 2016

Hor draaikiepraam karwei

Simpel een draaikiepraam op maat samenstellen en Vanaf werkdagen op locatie! Van raamkozijn tot schuipui! Horren van alle merken op beslist. De inzethor is de vaste hor speciaal voor draaikiepramen. Uit profielen en gaas maakt u zelf een hor die u zonder schroeven of boren in uw draaikiepraam kunt plaatsen.


Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan. De beestjes kunnen niet naar. Je kunt bij Praxis altijd een geschikte raamhor kopen. Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld.


Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder te schroeven en dan nog steeds het raam bedienen. Bekijk alle kenmerken van de S5Inzethor Draaikiepraam. Een inzethor kun je gebruiken bij een draaikiepraam , dan kan de hor altijd blijven zitten. Maar ook bij een draairaam kun je een los horraam in het kozijn plaatsen. Door middel van de meegeleverde klemmen zet u de hor zelfs vast wanneer deze iets kleiner is dan de werkelijke omtrek van uw raamvenster.


Ook op draaikiepramen kunt u een hor laten plaatsen. Let wel op dat de manier van monteren afhankelijk is van het soort draaikiepraam. Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen. Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen,. Omdat deze altijd naar binnen scharnieren komt de hor.


Info over hor draaikiepraam zelf maken. Resultaten van zoekmachines! Unieke hor voor draai-kiep ramen, geen gaas voor je uitzicht! Weet u niet welke hor u moet kiezen?


Een Unilux hor gaat jaren mee. Omdat een hor perfect moet sluiten om deze goed te laten werken. Een inzethor, ofwel inklemhor, past in bijna elk draaikiepraam of ander raam dat naar binnen opendraait.


Bruynzeel inzethor draaikiepraam 85x115cm wit 5serie. De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn. Schroeven of boren is hierdoor niet nodig.


Bij een shutter op een draaikiepraam wordt het handvat verlengt zodat deze op de shutter komt te liggen en precies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts