vrijdag 7 oktober 2016

Zand grindhandel

Hoge kwaliteit zand en grind voor de bouwindustrie! Wilt u zand , grind of halfverhardingen kopen? Op deze locatie gelegen aan de Linge beschikken wij over uitgebreide overslag mogelijkheden en is onze zand en grindhandel.


Wij leveren diverse soorten zand voor verschillende toepassingen. Bepaal welke cookies u wilt toestaan.

Zand - en grindhandel in Maastricht. U kunt deze instellingen op elk gewenst moment wijzigen. Dit kan er echter toe leiden dat sommige functies niet langer.


Heeft u voor uw bouw- of tuinproject de behoefte aan zand? Alle zand , grind en woudgrond op voorraad. Compleet aanbod in alle soorten bestrating.


Bent u op zoek naar zand , grin grond of natuurstenen?

Voor uw tuin, stoep of juist een groter project? Zand , schelpen of grind bestellen? Voor het bestellen van zand , schelpen en grind bent u bij Van Ouwerkerk in Middelburg aan het juiste adres.


V is actief op het gebied van. Hoekstra Zand en grindhandel B. Grindhandel CB Verheul Grind Leverancier materialen en grondstoffen voor de bouw Producent van betonmortel. Schinnen is een onafhankelijke onderneming die werkzaam is op het gebied van: 1. Wij beschikken over een eigen loswal waar wij schepen met zand - en. Gaat u een bouwproject starten?


Wessem de leverancier voor al uw zand - en grindproducten. Uw specialist op het gebied van grond- en sloopwerken, afvalrecycling, zand - en grindhandel en containerverhuur. Wij staan voor service en kwaliteit en gaan met. Vervoer met eigen schepen.


Het is nu een jaar geleden dat wij, als familie Visser, begonnen in de zand - en grindhandel. In Dokkum en verre omstreken zijn wij dan ook een begrip en wordt de. Handel in zand en grin maar de laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op het leveren van vloerspecie ten behoeve van cementdekvloeren.

Koop vandaag nog uw zand en grind bij VoTra om uw tuin op te hogen, straat aan te leggen of land af te werken. Uw leverancier met particuliere loswal! Mede dankzij een flexibele en klantgerichte werkwijze. Al een aantal jaren actief in de regio Etten-Leur. We hebben er dagelijks mee te maken en beschouwen het als de gewoonste zaak van de wereld.


De korreltjes zijn vaak klein en nietig en dus trekken ze niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts