donderdag 27 oktober 2016

Kunstof tuinpalen

Tuinpalen : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Profiteer van Super Aanbiedingen! Laagste Prijs van Nederland! Tot Korting in de Lentesale!

Dit is een sterke witte kunstof paal van 75m. Deze paal heeft zes draadhouders voor zowel kunstofdraa cord als lint tot 40mm. Bij Kureypro vindt een breed assortiment aan kunststof tuinpalen voor bijvoorbeeld een hekwerk of de omheining van een stuk grond.


De kunststof palen rotten niet en bevatten geen. Het blijft er als nieuw uitzien, omdat het UV-, water- en weersbestendig is. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Wij streven ernaar om alle content op deze website zo juist en actueel mogelijk te. Composiet planken en kunststof palen van KLP vormen de basis voor diverse toepassingen.

Onze ronde en vierkante weipalen zijn gemaakt van 1 massief, gerecycleerd kunststof. Ze zijn weersbestendig en dus rotvrij, hebben geen bewerking of onderhoud meer. Verplaatsbare kunststof palen weide afrastering schapen geiten,.


U kunt er bijvoorbeeld een pergola of schutting van maken. Kunststof palen voor tijdelijke schrikdraad afrastering. De Elephant antracietkleurige 270cm composiet tuinpalen zijn samengesteld uit een combinatie van FSC houtvezels en gerecycled kunststof (GRS). GAMMA heeft verschillende formaten.


Eenvoudig online bestellen. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Gampet gaan ruim jaar mee, behoeven geen onderhoud en hebben een natuurlijke uitstraling. Voor elke toepassing hebben wij een paal. Onze planken, palen en balken zijn een slim alternatief voor hout of beton.


Laat je inspireren door de mogelijkheden van gerecycled kunststof profielen! Onze ronde kunststof afrasteringspalen zijn sterk en duurzaam en vergen geen onderhoud. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes.


Gemakkelijk, voordelig en snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts