maandag 9 januari 2017

Buigzame plinten

Ruim Assortiment Plinten tegen Scherpe Prijzen. Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Vervang oude Plinten nog Sneller. Geen MDF, maar ander hout?


Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!

Uw Plinten tot 5m Thuisbezorgd. Eigen Montageteam mogelijk. Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. De fraaie oplossing voor plinten op gebogen wanden en ronde pilaren.


Flexibel en overschilderbaar. De Buigbare plint is overschilderbaar. Buigzaam bouwmateriaal Hoe werk je die ronde bouwelementen of gebogen muren mooi af?


De overschilderbare flexibele Quick-Step plinten klaren de klus. Onze buigbare flexibele plinten zijn een uitstekend oplossing voor gebogen, holle en bolle wanden en ronde pilaren.

De flexibele plint Speciaal voor ronde wanden en zuilen. Wij leveren flexibele PVC- plinten van hoge kwaliteit in verschillende modellen. In mijn zoektocht naar plinten heb ik iets gevonden hoe je een ronde muur kan afwerken met een plint. Er zijn buigzame plinten op de markt van polyurethaan kunststof.


Grootste plintenassortiment van de Benelux! Beschrijving Heeft u een muur of een ronde pilaar waar u ook een plint op wil zetten? Dat kan met de flexibele plint. Hoekprofielen bieden de oplossing van ronde vormen en een graden hoek.


Buigzame platen zijn verkrijgbaar in langs buigzaam en dwars buigzaam. Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten. Als het laminaat is geleg hoef je alleen nog de zijkant mooi af te werken.


De MDF renovatieplinten zijn overzetplinten. Gebruik hiervoor de juiste plint. Ze zijn te plaatsen over de oude standaard bouwplint.


De achterzijde van deze plinten zijn voorzien van een ruime uitsparing. Ronde kolommen, binnen- en buitenhoeken. Storax is specialist op het gebied van plinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts