maandag 23 januari 2017

Zelfdragende betonlatei

Info over zelfdragende betonlatei. Resultaten van zoekmachines! Technische gegevens Werkingsprincipe De samenwerkende latei wordt gevormd door de betonlatei en de constructieve opmetselhoogte (zie figuur I). Zelfdragend houdt in dat de latei. Prijs per stuk (incl.


BTW) € 234: Prijs per stuk (excl. BTW) € 294) Toevoegen.

Betonlatei schoonwerk waterhol. Bent u op zoek naar een latei of meerdere lateien? Online Bouwmaterialen levert diverse soort lateien in diverse afmetingen.


Hij wordt gebruikt in zowel dragende als niet-dragende kalkzandsteenwanden. Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in! Een veiligere oplossing in bestaande situaties is om een zelfdragende latei te gebruiken, dat kan een betonlatei of een stalenlatei zijn.


Op aanvraag is hebben wij in ons leveringsassortiment onder andere zelfdragende betonlateien,.

Een latei is een draagconstructie die dient om belastingen boven wanddoorbrekingen over te brengen op de gedeelten van de wand naast deze wanddoorbrekingen. Je wilt ‘schoon’ te werk gaan bij een doorbreking in een dragende muur. Aangeraden wordt dan om gebruik te maken van de betonlatei.


IB verhandelt zelf geen artikelen. Wel heeft IB contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. Een zelfdragende latei is in tegenstelling tot de samenwerkende latei geheel zelfstandig en draagt de volledige belasting.


Eenvoudig online bestellen. Partij lateien latei, betonlatei met waterhol Partij betonlateien met waterhol. De lateien kunnen opgelegd worden als een zelfdragende latei op oplegankers of kunnen worden opgehangen aan het casco via ankerrails en consoles. Een Staltonlatei wordt uitsluitend als composiet latei gebruikt.


Een composiet latei bestaat uit een geprefabriceerd element (de Staltonlatei) en een element dat op. Namotech verzorgt de montage van samenwerkende betonlateien en zelfdragende betonlateien voor u. De belasting wordt door de. Tienray is een dynamische organisatie met een rijke ervaring in het ontwerpen, produceren en vermarkten van klein prefab beton voor de woning- en. In ieder geval moet je wel een zelfdragende latei.


Het voordeel is dat je dan van een standaard rechthoekige betonlatei gebruik kan maken en het verzagen van de.

Traditioneel gewapen zelfdragend , staalkwaliteit FeB 500. Lateien zijn dus draagbalken boven een gevelopening en ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals de betonlatei ,. Heeft u de keuze in het toe te passen kozijntype, dan zijn bij dra­gende wanden verdiepingshoge kozijnen aan te bevelen. Wordt voor een borstwering gekozen, dilateer. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts