vrijdag 27 januari 2017

Houten sleg

Groot aanbod aan sleggen Gratis verzending vanaf Euro! Talen tools sleg vierkant met houten steel 90cm. Met een ijzeren of houten paalhamer, ook wel voorhamer of sleg moker genoem kunt u eenvoudig palen de grond in slaan. Kies uit diverse zwaartes, van lichte.


Kelfort Sleg hout met bandijzer vierkant 90cm kopmaat 1x 1x 320mm bij GYZS.

Deze houten sleg met bandijzer is voorzien van een 1centimeter lange steel. Wordt veel gebruikt om houten palen in de palen in de grond te slaan. De Welkoop sleg is een tuinhamer die vervaardigd is van verlijmd essenhout.


Een sleg is zeer geschikt voor o. Een houten sleg is een grote houten hamer. Deze hamers worden veelal gebruikt in de tuin, bijvoorbeeld om palen mee de grond in te slaan. Een paalhamer wordt ook wel een ‘ sleg ’ genoemd en heeft een kopgewicht van 4-5kg en een lange steel.


Hij wordt gebruikt voor het inslaan van houten palen.

Houten Sleg met ovale steel van 1cm. Is de houten steel van je sleg hout of staal aan vervanging toe? Extra sterk model aan beide zijden voorzien van staalbanden.


Dan kun je deze gewoon los bij ons bestellen. Deze steel is geschikt voor beide sleggen van DeWit die. Bestellen op de webshop is eenvoudig. Ga naar het artikel van uw keuze. Klik vervolgens op de knop ‘In winkelwagen’.


Resultaten van zoekmachines! Met ovale essenhouten steel. Andere benamingen voor een sleg zijn tuinhamer, paalhamer, slegge. Agoda Beste Prijsgarantie. Openingstijden Op maandag van 07.


Afname Per: Stuk Korte beschrijving: Friese tuinhamer 3x 150mm met een steel van 90cm. Talen Tools Sleg Fries met houten steel 90cm hamer 3x 150mm bij GYZS. Ontvang € - korting op je bestelling.

De ronde of vierkante kop is vaak aan beide zijden versterkt met. Voor het slaan van houten palen voorzien. Ovale steel voor houten sleg. De kop is voorzien van twee stalen banden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts