donderdag 30 maart 2017

Afrikulu hardhout

Azobé, Meranto, Bankirai en veel meer. Lees hier welk houtsoort je nodig hebt. Hardhout bestel je in onze webshop. Afri-Kulu geschaafd hardhout is afkomstig uit tropisch West-Afrika.


Het kernhout is rood tot roodbruin met donkere aderen en heeft een zijdeachtige glans. Vlonderplank B-Fix Afrikulu Kopmaat: 2.

B-Fix is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfekte afwerking van uw terras garandeert. Mukulungu is zwaar en har maar wel goed te bewerken. Dit maakt het heel geschikt voor een stevige vlonder.


Door de dichtheid van het hout nemen vlonderplanken van. Deze planken zijn aan zijden glad of hebben aan twee zijden profiel. Afrikulu beschikt over duurzaamheidsklasse I en het product is geschikt voor alle toepassingen,. Vanaf € 2per stuk incl.


Bangkirai hardhout Omdat wij kiezen voor kwaliteit leveren wij voornamelijk FC-Quality Bangkirai. Deze kwaliteit hardhout heeft een hoge dichtheid en is daardoor zeer.

Zoekt u hardhout voor een terras? Felix Clercx importeert en verwerkt al hardhout speciaal voor gebruik in de tuin sinds de jaren 80. Technische informatie Maatvoering (mm) Tropisch hardhout : Bangkirai - Azobé - Afrikulu - Angelim Houtverwerkingsindustrie Fransen handelt in tropisch hardhout. Een houtsoort is wat als zodanig onderscheiden wordt van andere houtsoorten, en apart verhandeld of behandeld wordt. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste acties en nieuwtjes.


Product successfully added to your shopping cart. Andere namen: Kungulu (Angola), elanzok, elang, kolo (Kameroen), bouanga (Centraal-Afrikaanse Republiek), mfua (Kongo), anzala (Nigeria), mukulungu. Het assortiment van Awood bestaat uit vele merken met elk zijn eigen specificaties. Hierdoor kunnen wij voor elk project het geschikte buitenparket leveren.


Voor al uw tuinhout in Zeeland. Bij het onderverdelen van hout wordt gekeken naar de structuur, dit bepaalt of iets hardhout of zachthout is. De duurzaamheidsklasse is dus de hoogste levensduur en een zeer dichte houtsoort. Angelim Vermelo, Bangkirai en Azobé zijn allemaal voorbeelden van hardhout soorten voor in uw tuin.


Deze houtsoorten zijn alle geclassificeerd met. Op zoek naar duurzame, maar prijsvoordelige terrasplanken? Doordat deze houtsoort minder gekend is, is de prijs lager.


Olie en beits zijn goede manieren om hout te behandelen. Wij leveren een groot assortiment materialen om van je tuin een paradijs te maken.

Grootst leverbaar assortiment van Zeeland. Wij Vingerlassen, lamineren ook. Naast Loonwerk ook Metselprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts