donderdag 9 maart 2017

Kunststof reiniger

Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust! Reiniger bestel je in onze webshop.


HG kunststof intensief reiniger heeft vele toepassingsgebieden zoals kunststof schroten, kozijnen,gevelbekleding zoals bijvoorbeeld Trespa, keukenkastjes, afneembaar.

Online bestellen en binnen uur geleverd! Kunststof reinigen als een professional? Op zoek naar een kunststof reiniger ? Denk aan toetsenborden, muizen, printers.


Mijn kunststof kozijnen worden vies en krijg ze niet schoon met alleen warm water. Welk middel is hier geschikt voor? Met goed en regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw kunststof kozijnen.

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is eenvoudig en u heeft geen dure schoonmaakmiddelen nodig. Ook kunt u kunststof kozijnen te laten schoonmaken. Wil je zelf aan de slag om je eigen kunststof kozijnen schoon te maken? Dan is het beste middel deze HG kunststof reiniger die je makkelijk online kunt bestellen en. Innoplast Cleaner is een speciaal ontwikkelde vloeibare reiniger voor nagenoeg elk type kunststof.


Intensieve reiniger voor vele toepassingsgebieden van kunststof. Plasto Cleaner is een kunststof ontvetter en reiniger die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van kunststoffen die een verdere behandeling ondergaan. PremPlast Cleaner is een zeer krachtige kunststof reiniger , die naast kunststof ook vele soorten andere materialen tot diep in de poriën reinigt. De digitale ultrasoon reinigers met een kunststof behuizing en een RVS tank.


Door de bijzondere formule verwijdert het product hardnekkige. Ultrasoonbaden voor eenvoudige ultrasone reinigingen. Burnus antistatische reiniger (5ml) is een kwalitatief middel voor het reinigen en antistatisch maken van kunststof. Het middel is ontwikkeld voor.


In diverse merken verkrijgbaar! Toen tijdens de bouw van mijn huis de ramen geleverd zijn heeft niemand de beschermfolie.

Wit kunststof reiniger Premium. Productomschrijving Deze box bevat de volgende onderdelen: 2ml Speciale intensieve reiniger die een waterafstotende laag achterlaat. Verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en vet van alle soorten kunststof vloeren.


Geschikt voor vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Startpunt op internet voor de actieve oma van nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts