maandag 6 november 2017

Paalhouder

Paalhouder bestel je in onze webshop. Bestel de nieuwste tuinhuisjes! Eenvoudig online bestellen. Voor schuttingen en erfafscheidingen en voor elke ondergrond. Grondanker - paalhouder met verstelbare kop Grondanker - paalhouder met verstelbare kop voor snelle montage van de afrastering.


In diverse merken verkrijgbaar!

Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Profiteer van Super Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland!


Wil u uw houten palen op een paalhouder zetten? Klik hier voor levertijd: paalhouder op plaat thermisch verzinkt. Levertijd: Op werkdagen voor 20. Alleen met GAMMA Voordeelpas.

Toegevoegd aan winkelwagen. Hoogwaardige paalhouders voor de laagste prijs. Elephant tuinpaal azobé 7x7x180cm. Ik wil een hardhouten schutting plaatsen over een lengte van meter.


Deze schutting wil ik opbouwen met hardhouten palen en hardhouten planken. Deze paalhouder leveren wij in maten, passend bij de Pergola die wij leveren. Oa: paalhouder met punt 120x1€ 12.


Geel verzinkte paalhouder met pen voor stevige bevestiging in beton. Info over paalhouder 15x15. Resultaten van zoekmachines! Wij verzenden naar: Nederland België en Duitsland.


Gemiddelde levertijd is maar dagen! Uw bestelling ophalen: U kunt op zaterdag ochtend uw bestelling ophalen op. Postsaver - Paalbeschermer. Vanaf: Begint bij: € 95.


Met verstelbare paalhouders monteert u. De paalhouder is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Paalpunt houder, om tuinpalen op te bevestigen. Verkrijgbaar in 71xmm, 91xmm en 121x1mm, 145x1mm.

Extra bescherming tegen houtaantasting bij grondcontact? Ijzerwaren zoals hang- en sluitwerk, schroeven en veel meer koop je bij Tuindomein!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts