maandag 20 november 2017

Xtratherm isolatie

Isolatie bestel je in onze webshop. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. De isolatieplaten zijn geschikt bij renovatie en nieuwbouw voor isolatie van oa wanden en vloeren in badkamers, platte en hellende daken. Xtratherm ’s ervaring en expertise ligt al meer dan jaar in het leveren van kostenefficiënte, gecertificeerde oplossingen voor de bouwsector.


Ontdek het complete assortiment dakisolatie van Xtratherm. Vergelijk Xtratherm dakisolatie met dat van andere merken. Introductie Xtratherm CW-L.


Hoge isolatie waarden voor de schil van onze gebouwen worden belangrijker om te kunnen voldoen aan de groter. Toepasbaar als isolatie in nieuwbouw met platte daken c. Info over xtratherm isolatie. Resultaten van zoekmachines! Gemakkelijk, voordelig en snel!


CE markering op de verpakkingsetiketten verzekert de verkopers en gebruikers van Xtratherm producten dat de prestatie. Xtratherm XT-CWP spouwpir plus - Weston Read more about xtratherm , isolatieplaten, toepassing, thermisch, isoleren and voorzien. De Xtratherm UniPir isoaltieplaten zijn specifiek ontwikkeld als universele.


Nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen. Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie. XTRATHERM CW-L is de slimste oplossing voor het. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat.


Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen. Xtratherm safe-R UF is een resol hardschuim isolatieplaat in groot formaat met geperforeerde aluminium folie en tweezijdig trapsponning. De plaat is toepasbaar als. Type: Xtratherm FR-ALU Afmeting.


PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. Hey iedereen, Ik las net dat er een product is dat goedkoper zou zijn dan Recticel, maar met gelijke isolatiewaarde. Is die Xtratherm nu echt zo goed? De Utherm-Wall Pir isolatie is uitermate geschikt als dakisolatie en spouwisolatie, maar kan ook heel erg goed gebruikt worden als vloerisolatie,.


Er is een Therma isolatieplaat voor iedere toepassing in een gebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts