woensdag 20 december 2017

Hoekprofiel traptreden

Dan kunt u het profiel zelf op maat zagen. Monteren van de trapprofielen op de traptreden kan met dubbelzijdige tape of met schroeven. Info over hoekprofiel voor traptreden.


Resultaten van zoekmachines! Traptrede bescherming met aluminium hoekprofiel ? Kuberit traptrede profiel brons met antislipinleg 2cm. Professioneel zwaar uitgevoerd trapprofiel. Dit profiel is uitgevoerd met een ribbel voor een anti-slip werking. Trapproefielen in vele modellen en afmetingen.


Het hoekprofiel Een strip die bij heel veel “problemen” een oplossing kan biedden, de hoekstrips. Verkrijgbaar in maar liefst maten, dus bijna over voor te. Groot assortiment trapneuzen. Functioneel en qua budget voor elke trap een passende trapneus.


Bekijk hier de mogelijkheden. Europese codes en standaards. We leveren traptreden voor veel toepassingen in de.


Het mooi afwerken en beschermen van traptreden , drempels en (tafel) randen doe je met aluminium profielen. Maar er zijn ook koppelprofielen voor wand- en. GAMMA heeft traptreden in verschillende soorten, maten en materialen in het assortiment. Je kunt kiezen uit laminaat, eiken toplaag of vinyl. Er moet een groefje in de traptreden worden gemaakt.


De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd. Het materiaal is van speciaal samengesteld pvc rubber. Je kan ook traptredematten op je trap monteren. Hoe zorg je ervoor dat de matten mooi in het midden komen te liggen?


Meet de breedte van de traptrede en de mat. De antislip trapprofielen van Rubbermagazijn zijn speciaal ontwikkelt om trappen veiliger te maken. In deze categorie vind u trapneuzen en infraisprofielen - Gratis.


Randen van traptreden zijn blootgesteld aan hoge mechanische belastingen. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke oorzaak van ongevallen. Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen. Vandaag bestel morgen in huis!


Deze overzetlagen plaats je over de traptreden heen en zie je alle onvolkomenheden van je oude trap niet meer. Je trap krijgt gelijk een hele nieuwe look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts