maandag 11 december 2017

Vlaggenstok praxis

Aluminium vlaggenstok met oranje knop en houder. Bestel nú al vanaf € 375! Inclusief houder en oranje knop. Zet je vlag stevig in de grond.


Geen vlag uit zonder vlaggenstok ! Deze vlaggenstok is meter lang en voorzien van een oranje eindknop. Ideaal voor dagen als het WK, Koningsdag, bevrijdingsdag of. Nederlandse vlaggen en oranje vlaggen vind je bij Praxis. Ook heeft Praxis vlaggenstokken om de vlag aan op te hangen.


Bekijk en reserveer direct online. Info over vlaggenstok praxis. Resultaten van zoekmachines! Vlaggenstok met vaste knop kopen? Deze aluminium vlaggenstok is geschikt voor aan de gevel van uw huis of bedrijf.


De vlaggenstok is verkrijgbaar in het wit. Voor de vlaggenstok tot en met meter adviseren wij de vlaggen van 100x150cm te gebruiken. Kiest u voor een langere vlaggenstok ,. Handystick vlaggenstokuithaler voor het gemakkelijk insteken en uithalen van uw vlaggenstok uit de vlaggenstokhouder. Koop of Verkoop vlaggenmast op Marktplaats.


Op zoek naar een vlaggenstok voor uw vlag? Buiskoppeling voor buis van maximaal 37mm, om vlaggenstok te bevestigen onder een hoek van 45. Voordelig uw Handystick kopen bij vlaggen.


Een houten of aluminium vlaggenstok en diverse handige accessoires: alles direct leverbaar uit voorraad. In de Handy Stick past een standaard vlaggenstok van ongeveer mm. Eventueel kunt u ook een bezemsteel gebruiken.


Prijsinformatie: Prijs per stuk:. Alles uit voorraad leverbaar! Onze stokken zijn direct uit voorraad leverbaar. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Bouwtuig vlaggenstokken aanbied. Makkelijk uw vlaggenstokken binnen halen ? Diverse vlaggenstok afmetingen Onze vlaggenstokken hebben een standaard diameter van mm ø en passen daarmee in de reguliere houders.


Met de handige Handystick plaatst u simpel uw gevelvlaggen en haalt u ze even eenvoudig weer binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts