woensdag 7 februari 2018

Consolehoes

Elke biminitop op maat gemaakt! Voor iedere boot een passende oplossing. Hoes om console op de boot te beschermen tegen regen, zon en vuil. Eenvoudig te bevestigen en 1 waterdicht.


Beschikbaar in formaten.

Bootshop4u is de webwinkel voor uw watersportartikelen- en accessoires. Clever 4consoleboot ,met centerconsole bergruimte onder de zitting zeer stabiel door de trimaran romp. Rvs beugel consolehoes zelflozende kuip incl johnson pk. Please refer to actual fabric before making your final decision.


De console afdekhoes is leverbaar in de kleur zilvergrijs in verschillende maten. Gemaakt van extra sterk 300D Polester en voorzien van dubbel gestikte naden. Het stuurwiel is een belangrijk onderdeel van uw boot.


In de eerste plaats omdat u hiermee uw boot bestuurt, maar ook omdat er vaak.

Met een consolehoes houdt je de console van je boot schoon en uit de zon. Keuze uit verschillende formaten. Boot ligt nu paar dagen in de haven en elke keer de hele cover erover is geen doen. Weet iemand een simpel idee voor een console hoes voor weinig. De hoes bedekt het volledige roer inclusief.


Ideaal om de 6Tender in het water achter te laten. Consolehoes voor de Van Vossen 6Tender. Unsubscribe from christine kramer? Florian Zeilmakerij Zeeland maakt allerhande hoezen speciaal op maat. Mercury FELPT EFI Fourstroke: € 18.


Voorzien van ondermeer koelkast, boegschroef, teak stuurwiel, zonnedek kussens en stereo installatie. Lengte in meters: 4m tot 5Kleur. Fluisterstil door de grachten glijden.


Motorisatie: Yanmar 2GMDiesel. Zéér compleet, mooi voet zeiljacht Jeanneau S. Natuurlijk op basis van het M-vormige onderwaterschip zoals de.

Helaas is de consolehoes van mijn boot gestolen. Ik wil graag een offerte voor een volledig passend dekzeil voorzien van drukkers of draaisluiting. Opmerkingen: Mooie, zéér complete Jeanneau Sun Odyssey 32.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts