donderdag 22 februari 2018

Steiger trappenhuis

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vind jouw steiger in onze unieke collectie. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Geschikt voor binnen en buiten.


Steigervloeren kun je bereiken via een ladder of trap. Een trappenhuis zorgt voor een veilige wijze van personentransport van de ene naar de andere werkvloer.

Van aluminium bordestrappen tot publieks-toegankelijke trappen: Met verschillende verdiepingshoogten heeft Layher diverse maatvoeringen. Veilig werken met een gehuurde Trapgat steiger ! Met een gehuurde trapgat steiger kun je makkelijk bij de hoge muren van het trappenhuis , hierdoor kan het makkelijk. Van vouwladders tot telescoopladders. Boelst bijna alle ladders om alle werkzaamheden van gevel tot dak uit te voeren.


Bekijk de opties op onze site. Dit geldt bijvoorbeeld voor een draaibare toegang tot de steiger , een zelfsluitend klaphekje bij de ladder (zie figuur 13). Holland Steiger Verhuur kan u adviseren over de juiste inzet van een trappenhuis.


Welkom op de Layher website voor Nederlan België en Luxemburg.

In een handomdraai bij u geleverd. OFFSHORE Offshore steiger t. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! LOCATIE: Nederlands Continentaal Plat OFFSHORE PROJECTEN SERVICES INFRA. Het opbouwen en afbouwen van een steiger wordt alleen in overleg met het filiaal gedaan. Dit zit niet bij de huur inbegrepen.


Wanneer u contact opneemt met één van. Megareclame van 7maangebracht op steigerdoek gemonteerd aan Layher Allround steiger. Trappenhuis en bevoorradingssteiger afgeschermd met windreducerende netten.


Vanzelfsprekend wordt ook dit type steiger voorzien van een trappenhuis waarbij de keuze bestaat uit ladders of trappen, en of deze inwendig of uitwendig gewenst zijn. Terwijl de steiger op de trap staat, kan er eenvoudig naar boven en beneden gelopen worden via het grote luik. Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past.


De Altrex MiTOWER STAIRS bouw je snel en veilig op in een trappenhuis. De ideale steiger om op een ongelijk niveau te werken. Probeer het gebruik van het trappenhuis in die tijd te beperken om stofvorming tegen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts