vrijdag 16 maart 2018

Moderne lambrisering

Eigen Montageteam mogelijk. Een ode aan lambrisering , omdat het ook op een eigentijdse manier kan. Eenvoudig is een lambrisering van verf: een instant sfeermaker. Meer ideeën over Muur lambrisering ,. Met lambrisering panelen van Plankett geef je elk interieur de uitstraling die jij wenst!


Lambrisering in een modern jasje.

De moderne lambrisering panelen zijn eenvoudig te monteren en hebben een. Bekleed uw muur in de nieuwste trend van 3d lambrisering. Uitgebreide collectie bij 3D-Wandpaneelkeuze. Hoewel dat wel vaak het geval is, bestaan er zéker ook moderne vormen van lambrisering. Bij het woord ‘ lambrisering ’ denk je waarschijnlijk meteen aan donker gelakte latjes aan de muur bij opa en oma.


We maken een beweging naar het andere einde van het spectrum. Dit is een heel moderne invulling van lambrisering. De hele wand is bedekt met houten platen met daarop.

Alleen het woord al klinkt suf en ouderwets. Maar als je er een eigentijdse twist aan geeft, is het juist superstijlvol. Als uw nieuwe woning wordt geleverd met een kamer vol met donkere houten lambrisering , kan je niet al te dol op haar gedateerde look. Zelfs als uw lambrisering heeft.


Wil je jouw kamer meer pit geven, dan zijn de overzetbare plinten en lambriseringen van Orac een echte aanrader! Info en inspiratie vind je hier. Wij bieden lambrisering in een moderne strakke uitvoering en een landelijke uitvoering met enkele en dubbele kraal fresing. Omdat het de muren en daardoor de hele ruimte mooier maakt, omdat je het ook een functie kunt geven op eigentijdse manieren.


De tussenstijlen en de stijlen. Kies en bereken uw lambrisering. Rabatmodellen zijn leverbaar in brede en smalle uitvoeringen, in Traditioneel en Modern en voorzien van veer en groef. CanDo moderne binnendeuren worden afgelakt geleverd.


Moderne binnendeuren hebben een strakke vormgeving. Bekijk het gehele assortiment hier! Voor het dorpshuis ’t Web in Teteringen heeft van Oorschot Afbouwservice een moderne lambrisering gemaakt van oud gemaakte steigerplanken. Van authentieke lambriseringen tot nieuwe en moderne.


Ik ga mijn zitkamer een beetje opknappen: fotolijsten aan de muur, deur schilderen en een lambrisering maken.

Een lambrisering geeft een kamer een stijlvol karakter. Er kan worden gekozen voor bijvoorbeeld lambrisering uit kraaldelen. Inspiratie opdoen voor lambrisering in jouw huis?


Lees dan verder op Woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts