vrijdag 16 maart 2018

Rockpanel lijmen

Rockpanel platen alle RAL kleuren op voorraad. Mede dankzij het innovatieve productieproces kunnen ROCKPANEL producten in vele kleuren en design geleverd worden. Van het pure Natural tot aan de oogstrelende.


VOORDELEN - Betrouwbare blinde bevestigingsmethode - Europese goedkeuring - Eenvoudige en snelle montage - Optimale spanningsverdeling PRODUCT ROCKPANEL Tack-S is. This feature is not available right now.

Duurzaam plaatmateriaal voor een strakke afwerking van uw gevel. Met het RockPanel Tack-S lijmsysteem heeft Simson een Europees. Algemene info: ROCKPANEL is onderhoudsarme gevelbekleding op basis van het natuurlijk gesteente basalt.


De voordelen van steen en hout zijn bij ROCKPANEL in één. De dampdoorlatende coating maakt de platen ook geschikt voor gebruik in niet-. De producten combineren de robuuste eigenschappen van steen met de. Verkrijgbaar in verschillende.


Voor een correcte bevestiging biedt PontMeyer diverse oplossingen voor.

Lijmen van gevelbekledingen en isolerende wanden, borstweringen en puivullingen, boeiboorden, dakranden en luifels,. Ontvang jij de nieuwsbrief al? Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van. Primer Simson MSP-transparent. Renovatieproduct op maat gemaakt voor toepassingen rondom het dak als een boeiboor dakrand of gootafwerking.


Het enige lijmsysteem voor gevelplaten dat voldoet aan het Bouwbesluit Een ROCKPANEL plaat verlijmd met. BRL ‘ lijmen voor bevestiging van. Je kunt de rockpanel zowel vijzen als lijmen. Let wel, de vijzen kunnen niet verzonken zitten, ze blijven dus (van dichtbij) zichtbaar.


Gevelbekleding van hout zorgt voor een mooie bedekking van uw gevel met een warme uitstraling. Bekijk de producten onder ROCKPANEL LINES. You are using an outdated browser.


Brentjens bouwproducten, ROCKPANEL plaatmateriaal en ROCKPANEL Lines² kunnen op verschillende manier bevestigd worden. Dit kan zowel op hout als aluminium, zichtbaar. Stel geen grenzen aan uw inspiratie en realiseer uw eigen.


Upgrade your browser today to better experience this site. Zagen, boren, frezen, zandstralen, laseren, watersnijden, lijmen , perforeren, coderen.

Montage van rockpanel kan op meerdere manieren: met rockpanelschroeven, rockpanelnagels, of lijmen met rockpanellijm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts