maandag 12 maart 2018

Inbraakstrip deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen.


Ervaren inbrekers hebben een voordeur snel open door een koevoet tussen de deurpost en de deur te steken. Met een anti inbraakstrip maak je dat onmogelijk. Aan de strip op je deur is duidelijk te zien dat er ongewenst bezoek voor de deur.

De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of een schroevendraaier. De schade die hiermee ontstaat, heeft een grote. Een ervaren inbreker heeft een voordeur snel open door een koevoet tussen de deurpost en de deur te steken.


Dat is eenvoudig te voorkomen met een anti inbraakstrip. Houd inbrekers buiten met onze anti-inbraakstrips. Plaats de anti inbraakstrip op de buitendeur en de ruimte tussen deur en kozijn is onbereikbaar. Bent u op zoek naar anti inbraakstrips voor uw ramen en deuren ? Wij hebben een ruim aanbod in anti inbraakstrips van topkwaliteit tegen zeer. Met de anti inbraakstrips houd je op een zeer eenvoudige manier inbrekers buiten je huis.


Kies voor anti inbraakstrips voor het raam of de deur bij KARWEI! Deze worden op de deur en het kozijn gemonteerd. Een anti inbraakstrip bestaat uit twee op deur en kozijn gemonteerde delen die bij sluiting in elkaar haken.


Deze anti- inbraakstrip van secuproducts wordt compleet gelever bestaande uit:. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met de ELRO DV477W Video Deur Intercom zie je altijd wie er voor je deur staat voordat je open doet.

Secustrip of Anti- inbraakstrip. De SecuStrip anti inbraakstrip werkt sterk vertragend. Er zijn goede manieren om het een inbreker moeilijker. Anti-inbraakstrips voorkomen dat een ongewenste gast gemakkelijk uw deur kan forceren.


Een anti- inbraakstrip maakt het onmogelijk om een koevoet tussen de. De montage ervan is doorgaans eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts