dinsdag 20 oktober 2015

Glasbok maken

Wij kunnen buiten de aanhangwagens om ook kozijn- en of glasbokken maken geheel naar uw wens. De kozijn- of glasbok wordt volbad gegalvaniseerd en voorzien van rubber. Misschien kan je iemand erg blij maken met die stapel brandhout die al jaren in je tuin rondslingert,.


Glasbok type 1Draagvermogen 2. Gegalvaniseerde glasbok op wielen.

Kg wielen (deze kosten al meer dan 600€). Hadden ze gekocht om in een muur te maken , plannen zijn helaas gewijzigd. Vind glasbok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met spanlatten om er een glasbok van te maken.


Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Uw lege glasbok melden bij Glas Ockels te Stadskanaal. Wij maken SANCO isolatieglas.

De glasbok bestaat uit een metalen of houten frame waartegen het. Afhankelijk van de wensen en eisen maken wij glas- en kozijnbokken op maat. Een glasbok maakt het mogelijk om glas veilig te vervoeren. Het verlenen van toegang tot onze website;.


Scheuten introduceert een bokkenapp voor het snel en simpel leegmelden van de eigen glasbokken. Uiteraard kunnen wij alles op verzoek maken. Ben bang dat ik niet handig genoeg ben om zo een glasbok te maken.


De beste tweedehands glasbok resultaten. Met deze Dome zorg je ervoor dat de. De bouwbranche draait op volle toeren en dat merkt ook Scheuten in zijn fabrieken: Het glas vliegt de deur uit. De keerzijde is, dat met het glas ook de glasbokken de.


Je zult de glasbok waarschijnlijk niet meer nodig hebben,indien. Indien u wilt inruilen kunt u het beste eerst even per telefoon een afspraak maken. Ook kunnen wij producten volgens uw model of tekening maken.


Glasresteel van Lansing Unitra. Het aluminium gelaste glasresteel is geschikt voor glas, kozijnen, deuren en andere bouwelementen. De grote glasorders en order met grote ruiten worden geleverd op een glasblok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts