donderdag 22 oktober 2015

Radiatorfolie aanbrengen

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Om de warmte van de radiator binnenshuis te houden, is het aanbrengen van radiatorfolie een goede oplossing. Met de KARWEI-klusinstructie leer je hoe je radiatorfolie.


TONZON is de uitvinder van een slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Een radiator straalt warmte uit naar alle kanten. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur. Door een radiatorfolie aan te brengen. Dit folie werkt door de straling van de radiator te.


Veel radiatoren staan of hangen vaak voor een buitenmuur, waardoor je direct een deel van de warmte verliest. Met radiatorfolie kun je dit voorkomen en. Ben op het moment bezig om een nieuwe CV-installatie te bouwen. Om het meteen goed te doen wil ik ook radiatorfolie aanbrengen.


Nu lees ik op diverse sites dat de. In deze video laat Nuon zien hoe u zelf radiatorfolie plaatst. Radiatorfolie aanbrengen kunt u zelf snel en makkelijk.


Met hele simpele middelen kunt u. Wij hebben dit twee jaar geleden aangebracht. Het was makkelijk om te bevestigen. Het is geweldig om te voelen dat de muur achter de radiator nu helemaal koel blijft. Radiatoren zijn vaak geplaatst voor buitenmuren of ramen waardoor een deel van de afgegeven warmte weg lekt.


Dan kun je makkelijk onzichtbaar radiatorfolie aanbrengen en weghalen. Door radiatorfolie achter uw verwarming te plakken, bespaart u energie. U hoeft minder te stoken en dat scheelt op uw energierekening. Je kunt de folie makkelijk aanbrengen. De radiator hoeft niet van de muur.


Via de achterkant van een radiator gaat er heel wat warmte verloren. Niet zichtbaar maar bespaard wel zichtbaar. Deze klus toont hoe het moet! Ik heb het simpel gehouden en het folie los achter de radiatoren geschoven.


Het rust op de muursteunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts